sevgilimi artık sevdiğimi hissetmiyorum?

arkadaşlar kafamı çok kurcalayan ve beni huzursuz eden bi sorunum var. sevgilimle hiçbir problemimiz yok dünyanın en iyi sevgilisi ben de ona karşı hiçbir hata yapmadım ve yapmam da ama ben yaklaşık 1 aydır onu sevdiğimi hissedemiyorum daha 5 aylık bi ilişki ve şimdiden böyle hissetmem aşırı rahatsız edici. aynı işyerindeyiz sürekli gördüğüm için sıkıldım mı acaba diye düşünüyorum geçmesini bekliyorum ama geçmiyo. sanki sevgilim değil de en yakın arkadaşımmış gibi. ondan ayrılırsam çok üzülücek ve onu asla üzmek istemiyorum ama bu durum sizce geçer mi sıkıldığımdan mı yoksa gerçekten sevmiyo muyum. bunları düşünürken bile çok vicdan azabı çekiyorum keşke ona karşı eskisi gibi hissedebilsem

1. bazen de diyorum ki iyi ki hayatımda ama bunu diğer hisse göre çok daha az hissediyorum

25 ocak 2022 17:27

2. Böyle bir his için erken gibi sanki süslü. Ben 3-4 sene sonra yaşamıştım. Aynı şekilde inanılmaz sorunsuz ve kavgasız bir ilişkiydi. Acaba rutinden mi sıkıldın? Cinsel olarak bir çekim hissediyor musun peki? Ten uyumu olarak falan

25 ocak 2022 17:32

3. Genelde bu hisin aldatıcı olduğu durumlar diper tarafın daha çok sevdiğini hissettiğiniz durumlar oluyor. Üstünüze alınmayın, sizin için söylemiyorum kesinlikle. Ama bir taraf çok sevince ve bunu her fırsatta gösterince diğer taraf sevgi böyle bir şey demek ki ve bende yok tribine göre. Çok seven tarafın sevgisinin yoğunluğundan, sevildiğini hissetmekten sevdiğini hissetme durumuna geçemiyor. Şımarıklık oluyor maslesef. Ne zaman ki ilişki bitiyor yokluğunu hissediyorsun, aklın başına geliyor. Ama bu sefer de diğer tarafta aynı heves ve güven kalmıyor. O yüzden güzel bir şeyi mahfetmeden iyi analiz yapın. Son 1 ayda ne değişti, ilk ne zaman hissettiniz sevmediğinizi? Ayrılırsam çok üzülür bakış açısı yanlış. Her ayrılık zordur,  Siz de üzüleceksiniz. Herkes gibi o da atlatır. Siz jendi hislerinize yoğunlaşın, çünkü çok üzülür diye bunu ilişkiye bağlayıcı bir durum olarak görmek de sizi soğutur.

25 ocak 2022 17:41

4. Salın gitsin adamı. İhtiyacı olan vardır, daha çok sevecek olanlar vardır. Sirkülasyon olsun bi. Kızlar sevmediğiniz adamlara yapışıp tutmayın. Bırakın doğaya karışsınlar.

25 ocak 2022 17:48

5. anonim 2 cinsel açıdan bir sorun yok ama eskisi kadar yükselmiyorum normalde aşırı yüksek bi insanım isteksizlik yok ama eskiye göre azaldı ama bence bu normal diğer ilişkilerimde de süre uzadıkça rutinleşmişti

Anonim 3 söylediklerin tam olarak ben şu an. Sevgisini aşırı yoğun gösteriyo ve hergün şirkette birlikteyiz. Bazen düşünüyorum şımardım mı diye ama değişmiyor da duygularım ona sahip olduğum için çok şanslıyım aslında ama bilmiyorum peki sence bunun çözümü ne sjsjjsjs

25 ocak 2022 17:54

6. anonim 4 zaten sevmiyorum desem ayrılıcam sadece bi süredir hislerimi eskisi gibi hissetmiyorum o yüzden böyle devam ederse tabiki ayrılırım ikimize de yazık

25 ocak 2022 18:28