sevgilimi gizlice eve almak? ?

kızlar sevgilimle yeni yeni bir şeyler yaşıyoruz. daha 2-3 kez evde yalnız kalabildik hepsi de onun evinde oldu. ama çok uzun aralıklarla bir araya gelebildik çünkü onun ailesi de hep evde benim ailem de evde. haftaya annem ve babam şehir dışına çıkacaklar 2-3 gün yoklar. gündüz vakti bizim komşular hep balkonda oldukları için ve apartman genelde yaşlılardan oluştuğu için onun gelmesi çok dikkat çeker ve anlaşılır. acaba hava karardıktan sonra 8 gibi gelse 1-2 saat takılsak sonra yine gece gitse diye düşündüm. bir yandan çok istiyorum bir yandan da komşuların görüp anlamasından çekiniyorum. yaşlarımız 21 ve ilişkimiz 2.5 yıllık sizce ne yapmalıyız.

1. Süslü aşırı küçük bi iç anadolu şehrinde yaşıyoruz günlük ev seçeneği çok az. Olanların ikisini de iki arkadaşımız denedi rezalet yerler fotoğrafını çekmişti gösterdi.  Öyle bir yerde oturamam kalkamam bile titiziz biraz kendi evimiz daha güvenli geliyor.

29 temmuz 2021 22:33

2. Küçük anadolu şehrinde dikizci komşular daha iyi farkediyor süslü. Büyükşehirde olsa apartmana girerken yüzünde maske elinde pizza kutusu ile yemek kuryesi zannedebilir insanlar(hazır yemek ve sipariş kültürüne alışıyor insanlar) küçük şehirde aa daire 4'ün evine bişeyler geldi ne geldi diye didik didik soruyorlar. Karşı komşumuzun kızı annesi evdeyken erkek arkadaşını davet etmişti dedikoducular apartmana genç bir oğlan girdi diye konuşmaya başlayınca annem komşumuz zor durumda kalmasın diye gelen benim yeğenimdi demiş.(bu dedikoducular o komşumuzun kızının adını çıkartmıştı). Yaz günü kesinlikle balkonlarda camlarda kapı önlerinde oturan birilerine denk gelir sevgiliniz

29 temmuz 2021 22:44

3. Kargo poşeti alsin eline gelsin, ama simdi bu yaşlılar kargoyu girdi binaya daha çıkmadı kime girdi diye de meraklanirlar. En iyisi gece gelsin sabah gitsin ya da gun boyu kalıp.bir sonraki gece gitsin

29 temmuz 2021 22:44

4. Toplu cevap vereyim süslüler.

Hayır sevgilim çalışmıyor ikimiz de üni 3e geçtik ailelerimizle yaşıyoruz.

Sabah gitmesini de düşündüm eğer ailesine bi arkadaşımda kalacağım derse evet bu da mantıklı herkes uyurken sabahın köründe gidebilir.

ve evet haklısınız o kadar dedikoducu bi apartman ki bilerek balkonda oturuyorlar dışarı çıksan x'cim nereye derler, elinde markalı poşet görseler x ne aldın bi bakalım derler. Asla özel hayata saygı yok.

Maske gözlük taksa eline de pizza kutusu alsa belki dikkat çekmez diye düşünüyorum yazanlara teşekkür ederim :(

29 temmuz 2021 22:52

5. Öyle bir apartmanda riske girme.

30 temmuz 2021 00:23

6. alışveriş yaptığınızı ta balkondan elinizdeki torbaya bakarak tespit edip "ne aldın?" diye soran tiplerin olduğu apartmanda, böyle bir riski yalnızca aileniz öğrendiğinde bu insanlara "size ne" diyebilecekse alın...

30 temmuz 2021 00:40