sevgilimi seviyor muyum sevmiyor muyum o kadar çıkmaza girdim ki?

süslüler son zamanlarda soğuduğumu hissediyorum. pandemi dolayısıyla birçok insan işsiz kaldı mesela bunu biliyorum ama hiçbir şeye çaba göstermiyor gibi hissediyorum. inanılmaz kilo aldı, fiziksel görünüm yargılamıyorum, linçlemeyin. başta o kilo aldım dedikçe ben ona ne olacak, verirsin yine diyordum, ama 1 yıldır falan artık vücut endeksinde bile obez seviyesine geldi, sinir oluyorum öyle gördükçe, gece 2de akşam yemeği yiyor yani böyle hareketler bana sorumsuz geliyor, insan sağlığını da mı düşünmez ya? herkes çok kilolar alıp verir ama bir bakarsın kendine ben nereye gidiyorum diye. şu an cebinde parası yok, az birikmişini annesine borç vermiş o bile geri gelmedi. aile zaten öyle aşırı düzgün değil. ben bunu hiç sorun etmedim, ben onu seviyorum ailesinden bize ne diye. fakat son günlerde bunlar teker teker gözümün önünden geçiyor ve batıyor bana. bir yandan da onca yıl, birkmişlik, emek çaba geliyor aklıma. onları bir anda silemem diyorum. ikimiz de birbirimizin hayatında önemliyiz. onunla yaşadığım o bağı bulamam kimsede gibi geliyor. üstte yazdıklarımdan kötü biri gibi görünüyor olabilirim ama gerçekten benim de sabrım taştı süslüler. buraya kadar okuduysanız teşekkürler, sizce ben ne yapmalıyım? :(

1. Bu yaziyi benim sevgilim yazdi galiba

27 eylül 2021 00:07

2. neden süslü :(

valla benim sevgilim duygularımı da anlamıyor bence, hala eğlencesinde işin. benim soğuduğumu bile hissettiğini sanmıyorum. ya da belli etmemeye çalışıyor.

27 eylül 2021 00:09

3. ya çok afedersin ss sana patlamış gibi oluyorum lütfen şahsi algılama ama sikicem şu "yılların emeği" muhabbetini. 3-5 seneyi bir adamla geçirdiniz diye önünüzdeki 50 seneyi yakmayı düşünüyorsunuz farkında mısınız?

adam işsiz, parasız, obez, belli ki kendine saygısı ve sevgisi yok. birinden ayrılmak için daha ne olması gerekiyor? gencecik pırıl pırıl kadınlarsınız "emek verdim" diye diye kendinizi nelere mahkum ettiğinizi görün lütfen. ne emekmiş kardeşim ya.

27 eylül 2021 00:10

4. Süslücüm ben en çok annesine borç verdi o bile geri gelmedi demenize takıldım. Ben çekirdek ailede borca inanmam da söyleminiz tuhaf geldi o sebeple. Bence siz bu çocuğu sevmiyorsunuz süslü

27 eylül 2021 00:12

5. a5 süslü ben de anneme borç olarak vermem, direkt veririm. ama onların öyle bir aile dinamiği yok, bunu bildiğimden diyorum.

a3 süslü aynı sizin gibi düşündüm ben de yani gelecekte daha da kötü olursa diye. bilmiyorum son haftalarda bu hale geldim. ama gerçekten hiçbir şeye çaba göstermemesi beni o kadar boğuyor ki artık. bana asla kötü davranmıyor ama durduk yere ağlayasım geliyor.

yılların emeği demem de şu yönden yani gerçekten çok güzel zamanlarımız oldu, çok güzel şeyler yaşadık, şimdi onu ortada bırakıyormuşum psikolojisine girdim. evet yanlış bu belki, bilinçaltımda neyin etkisiyse bilmiyorum ama bu tarz şeyler benim daha kötü hissetmemi sağlıyor. of gerçekten. burada objektif yorumlar yapılıyor diye sormak istedim.

kilo için birkaç kere söyledim obez seviyesinde olmak ne kendini düşün diye. (maddi durumları çok iyi değil.) evde ne varsa onu yemek zorundayım falan diye triplere girdi. en azından düzgün saatlerde yenilebilir. bir de geceleri uyuyamıyorum diyor hep ve öğleden sonra 3te 4te kalktığı oluyor ve böyle şeyler beni inanılmaz irrite ediyor kim olursa olsun

27 eylül 2021 00:20

6. yuh kilo ver deyince maddi durum sömürüsü yapmak ne çeşit bir manipülasyondur, pes. ben de istemezdim bu şekilde. ayrıca ben biraz fazlam olunca sevgilime iyi görünmek için çabalıyorsam karşıdan da aynı çabayı beklerim.

27 eylül 2021 00:29

7. ben de evde kilo aldım süslü, ona dedim hatta beraber diyet yapalım vs. ben yapıyorum da. ama onda tık yok. if araştır diyorum, aylardır araştıracak. böyle şeyler aklıma geldikçe sinir oluyorum. maddiyatı da hiçbir zaman önemsemedim ama bir yerden sonra önemsemek gerekiyor süslüler, 26 yaşında adam cebinde para olmaması çok mu normal ya. kimse işsiz, parasız kalmasın ama onda çaba da görmemek beni sinir ediyor.

27 eylül 2021 00:41

8. bence sorun parası olmaması değil de olanı annesine yedirmesi süslü. anne bağlılığı yüzünden nişan atmış biri olarak bu daha çok ürküttü.

27 eylül 2021 02:58

9. a7 süslü annesinin de ona öyle bi bağlılığı yok üstüne. kardeşine de vermiş mesela, onı zaten hayatta alamaz çünkü çok sorunsuz biri. kötü görünüyorum belki dışardan bakınca ama ailesi ona çok değer veren insanlar değil. kendi çok zengin olsa yardım etsin zaten ailesine beni ilgilendirmez de sanki cebinde çok para varmış gibi azıcık olanı da uçuruyor.

27 eylül 2021 09:23

10. kilosu ve parasızlığı batmış. Sevgi böyle bi şey değil. Çaba göstermiyor olması kendini sevmediğini önemsemediğini göstermez. Belki sana anlatmıyor ama sıkıntısı büyüktür belki depresyondadır sen anlamamışsındır? Direkt kilo aldı parası yok vs demek vicdansızca geldi. Madem katlanamıyorsun çocuğu kötüleyeceğine ayrıl kendine fit paralı bir sevgili bul.

27 eylül 2021 10:49