sevgilimin abisinin sevgilisinin saçma ısrarı?

kız kafayı kırmış benim kilomla. adım ayşe olsun süslüler. beraberken sürekli sevgilime “ama ayşe kilolu değil mi? e hadi söyle kilolu de, kilolu olduğunu söyle” falan diyor. bunu şaka yollu söylüyor ama. sevgilime aynı ortamdayken benden habersiz çektiği bir fotoğraf atmış geçenlerde. sevgilim de asla söylemiyor, tesadüfen gördüm. aşırı sinirlendim. fotoğrafı atmış ama aşağısında ya da yukarısında bununla bağlantılı bir mesajlaşma yoktu. sevgilim de e attı ama ben bir şey demedim gördüğün gibi dedi. ben de sildiğin içindir muhtemelen dedim. sildiğini düşünüyorum ben görürsem diye. sevgilime göre kız aşırı iyi niyetli ben ona gıcık olduğum için şakasını kaldıramıyorum... bana kızın kafasını kaldırım taşına sürtmekten başka bir tavsiye verir misiniz?

1. Sakin ol. Acigini kolla. Sevgilisine rezil et

27 eylül 2020 23:46

2. Cusss dangalak, niye kendini bu duruma sokuyorsun canim suslum ya. boylelerini en hos tabiriyle takmamak gerekiyor ama mutlaka bir ortamda gozunun icine bakip ben mutluyum canim ahaha gibi bir sey soylemelisin

Bilmiyorum yapilacak cok analiz var ama salak ya

27 eylül 2020 23:46

3. sevgilinin yalan söylediğini düşünecek kadar ona güvenmiyorsan niye onunla birliktesin bence önce bunu irdele

27 eylül 2020 23:49

4. Valla icime atip sinirlerimi bozacagima beraberken gerekirse kavga cikartirim bir daha bana bulasmayacagi sekilde. Beni korumayacak sevgilinin de agzina sicarim. Bir daha yaptiginda en ciddi ses tonuyla sana ne benim kilomdan sirtinda mi tasiyorsun beni deyin. Aa saka yaptim canim niye alindin falan derse de saka bir kere yapilir kimse gulmezse bir daha yapilmaz ama sen israrla deniyorsun olmuyor iste yapma deyin. Ortam gerilir zaten olmazsa kalkin gidin. Cidden yani boyle yilan tiplerle illa gorusmek zorunda da degilsiniz. Sonucta o da sevgili siz de eltiler bile gorusmeyebiliyor sizi de biraraya getirmesinler.

27 eylül 2020 23:50

5. şöyle tiplerden nefret ediyorum ya, kendini ne saniyor ki böyle bir şey diyebilme haddinde bulunuyor? lütfen sessiz kalmayın gerekirse kızla kavga edin(ben şimdiye ağzına sıcmıstım)kendinizi ezdirmeyin.

27 eylül 2020 23:53

6. Bu durum sessizce halletmen gereken bir sey degil ki yani cok ince sekilde pislik yapar ortaya dokemezsin bi turlu ama bu net dangalaklik yapiyor. Direk ne yapmaya calisiyorsun tam olarak? Benim izinsiz fotografimi cekip atmak ne demek diyebilirsin demelisin

27 eylül 2020 23:54

7. Bence sevgiliniz icin bir baskasi var aklinda. Bir tanıdığıma böyle olmusti, mustakbel 'eltisi' arkadaşımı kotuleye kotuleye aralarini soğutup ay gecmeden kankasini ayarlamisti. Kizcagiz senelerce surundu diyebilirim, cunku kendince yarim kalmis bir askin uzuntusunu cekti. Takıntı haline getirdi bence. Diğer 4 luye ne mi oldu? Ikiz villalar, luks arabalar, 3'er tane çocukla hayatlarini yaşıyorlar. Of baykuş cemil gibi anlattim kusura bakmayin ama o kiza dikkat edin.

27 eylül 2020 23:55

8. Sevgilinizin cevap vermemis olmasi iyi bir sey degil ki. abisine ultra saygi duyuyorsa sevgilisini uyarmasi icin onunla yoksa da dirrkt kiza sanane aysenin kilosundan demesi yetmezse de sen aynaya bakiyor musun evden cikarken demesi lazim

28 eylül 2020 00:02

9. A8 o kadar hakli ki o kiz elti adayini begenmemis aklinda baska biri var sakinnn firsat vermeyin ona ve acigini ufak ufak sevgilinizin ve abisinin yuzune vurun.

28 eylül 2020 00:10

10. Aklında başka birinin olmasına gerek yok bence. Kendiyle de kiyasliyor olabilir. Bazı insanlar diğer insanların eksiklerini ortaya çıkarınca kendileri yükseliyor sanarlar. Kusur bulmaya çalışırlar

28 eylül 2020 00:32