sevgilimin annesi beni açık olduğum için istememesi?

sevgilimin ailesi taşrada yaşıyor sevgilim şuan istanbulda ama annesi kapalılığa takık biri ben de açık giyinen biri de değilim bu arada sadece başım açık kapanmak da şuan icin içimden gelmiyo ama 1 yıllık sevgilim benim fotolarımı annesine gönderdi yanımda whatsapptan annesi merak ediyodu annesi fotolarımı gördükten sonra boydan yok mu yazmış kdkdjdjjd oğlunun boyu 167 sonra açık olmaz yazmış telefondada olmaz onun günahıda sana falan demiş sevgilime ben de sevgilime annen cok muhafazakarsa ablanı da yollamasaymış tek başına istanbula tek kalıyo sonucta dedim işte şaşırttın beni tam laf sokan gelinler gibisin falan demeye başladı bozuldu sizce yanlış mı demişim dayanamadım ama

1. sen "açık bu olmaz" diye senin üstünü çizen kadının ailesine gelin gitmek istediğine emin kanka? oğlu da anasının tarafını tutmuş süper bir koca adayı aman diyim kaçırma

1 aralık 2023 20:49

2. Ss hakaret etmek istemiyorum ama mal mısın

1 aralık 2023 20:50

3. Yanlış demişsin tabi. Ablasının konu ile alakası ne? Sen kendi kızına, bacına bak muhabbetine girmeden diyecektin ki annenin bu konuşmasından çok rahatsız oldum. Sen ne düşünüyorsun? O da aynı düşünüyorsa basacaksın tekmeyi, yok farklı düşünüyorsa annesi ile mesafe koyacaktınız. Çok çiğ bir yaklaşım. Bir zihniyeti eleştirirken o zihniyetin daha beterini siz oluşturuyorsunuz böyle konuşarak.

1 aralık 2023 20:51

4. Sen meczup musun, çaresiz misin de seni istemeyen kezbanın hemen sana 'laf sokan gelin' falan diye çemkirip diklenen yamuk sikli güdük oğluna kaldın? Böyle ters psikolojiyle gözünde adam kıymetli oluyor vayy ne demek istememek diye istenme çabasına giriyorsun, girme. Salak mısın sen? Ok de bas tekmeyi gelip kapında zırlayacak. Ama işte o zırladığında geri dönmemen ve seni sen olarak sayıp sevenlerle olman lazım. Yapabileceğini pek sanmıyorum sözlük kızları genel olarak yapamıyorlar zira.

1 aralık 2023 20:58

5. Kızım kaç kurtar kendini

1 aralık 2023 21:10

6. Kızlar sevgilim annemin isteyip istememesi umrumda bile değil diyo ben de cok muhafazakar değilim ailemle alakam yok diyo ama bu da beni düşündürüyo annesi de kapanır falan diyo telefonda ama

1 aralık 2023 21:16

7. Yani sana laf sokan gelin falan diye laf sokup direkt karşısına alıp her adımsa hep ailesiyle taraf tutacağı alenen belli olan bu güdükten ayrılma ihtimalinin yüzde sıfır olduğunu açıkça gösteren bir cevap olmuş ss, en azından fazla çabalattırmadın bize sağ ol snxkxjsdkl herkes seçimlerini yaşar sana mutluluklaaar 👋

1 aralık 2023 21:19

8. koşarak kaç bi de gelmiş buraya soru açmışsın

1 aralık 2023 21:23

9. troll bu ayol, anlatıma bakın hem sorudaki hem yanıtındaki

1 aralık 2023 21:27

10. Abla kaç, arkana bile bakma.

2 aralık 2023 17:16