1.
Merhaba susluler yoruma soru yazmak yasak mi bilmiyorum ama boyle bi sey yazdigimin gorulmesi hos olmazdi. Süslüler o kadar sinirliyim ki. Netflix hesabımı kendi ailemle ve erkek arkadaşımla ortak kullanıyorum, ödemesi tamamen bana ait. Bu kadar çok kişi kullandığı için de en pahalı olan özel seçenekte kullanıyorum.
Erkek arkadaşımın kız kardeşi geçen yıl şifremi istemişti erkek arkadaşımdan. Kendisi evli. Eşiyle beraber izliyorlar. İstemeye istemeye söylemiştim. Tabii çok rahatsız oldum ve annem giriş yapamadığı için şifremi değiştirdim. Bu sene tekrar istediler. Şifreyi unuttuğumu söyledim, denemeleri için birkaç yanlış şifre söyledim. İstemeye devam ettikleri için mecbur tekrar söylemek zorunda kaldım. Bu kez de kızın kocası erkek arkadaşımın evine gittiği zaman kayınpederine (erkek arkadaşımın babasına) da açmış hesabı. Her girdiğimde cinsel içerikli film ve diziler kısa kısa izlenip bırakılmış oluyor. 10-15 tane var böyle “devam et” kısmında. Afişinde çıplak kadın, sevişen çift olan hiçbir içeriği atlamamış adam.
Çok sinirliyim süslüler. Geceden beri gözüme uyku girmedi. Benden maddi ekstra giden bi şey yok takıldığım o değil, boyle sinirlenmem normal mi? Bir de haftaya erkek arkadasimla onun ailesinin evine gidecegiz biraz tatil yapacagiz. Ya ben bu adamdan cok tiksindim. Gitme hevesim bile kacti inanin ki. Ne yapmaliyim? Hesabi kapatip yeni hesap mi acsam? Ama eger oyle bi sey yaparsam erkek arkadasima yalan mi soyleyecegim artik kullanmiyorum diye
2.
Ya soru başlığı bile o kadar absürt ki, kusacağım gerçekten sinirim geçmiyor
3.
ya çocuk musunuz? koskoca adama sansür getirin isterseniz. asıl rahatsız olmanız gereken şey sevgilinizin sülalesinin sizin hesabınızdan geçinmesi. erotik film izliyor diye tiksinmişmiş. mağarada mı yaşıyorsunuz anlamıyorum ki.
4.
Herkes kullanıyorsa kendi oğlu damadı kızı görmüyor mu ya
5.
Süslü kocaman yetişkin adam. Ne isterse onu izler seni neden sinirlendiriyor anlamadım seks ve sekse ilgi duymak ahlaksızlık değil. Evet Türkiye şartlarında öyle büyütülüyoruz seks öcü, kötü vs diye ama öyle bir şey yok. Cinsellik de en az yemek içmek kadar normal ve gerekli bir eylem. Sonuçta doğarken içimizde cinsel güdüyle doğuyoruz değil mi her ne kadar sonradan açığa çıksa da. Bence de parasını vermeden izleyenlere sinirlen önce. Sırtından geçiniyorlar resmen.
6.
Siz salak mısınız ya? Ne alaka şifrenizin tüm sevgilinizin sülalesinde olması. Hem veriyorsunuz hem izlediklerine karışıyorsunuz. Oldu ne izleyeceklerini size sorsunlar.
7.
ss sucu yok ki burda. koca adam kızın hesabından bunları izlemeye utanmalı bence, ayıp diye bir sey kalmamıs. rahatsız olmanız cok normal. porno izlemek normal olabilir ama kimin ne yaptıgını bilmek igrenc bir sey
8.
sende enayi misin niye şifreni paylaşıyorsun?
9.
Anon9 kimin ne yaptığını bilmek iğrenç bir şeyse kendine özel bir hesap kullanacak çok basit. Tüm sülaleye ayıp olmasın diye netflix şifresini vermeyecek.
10.
ne utanmazlık ya. insan utanır, açsınlar kendilerine yeni abonelik. ay çok sinir oldum ya. ben de gayet rahatsız olurdum. adamın istediğini izlemesinde sorun yok ama buna şahit olmak çook rahatsız edici. oğlunun kız arkadaşının hesabında da cinsel içerikli şeyler izleyemezsin. kimse kusura bakmasın. ss bunlar nasıl insanlar ya. yemin ederim ben buradan tiksindim.