sevgilimin beni baskasiyla aldattigini hissediyorum ama kanitlayamiyorum?
susluler normalde 6. hislerim cok kuvvetli bir insanim.. bazen bir olay dusunurum, basima gelir. hayal ettigim oylesine bir olayi yasarim mesela. veya birileri hakkinda bir tahmin yurutuyorsam ve bazen iliskilerimde.. yanilma payim az olarak genelde hep dogru cikiyor. ve eski iliskilerimde ortada bir sorun varken pesine dustugumde o sorunu ispatlariyla ortaya cikardigim cok oldu. bu yuzden kafamin karistigi kisim burasi..
erkek arkadasim askerde ve biz evlilik dusuncesi olan iki bireyiz. aileler de tanismis durumda. sebebini cok anlayamadigim bir sekilde onun baska kizla gun icinde veya geceleri vakit gecirdigini dusunuyorum. dun gece bir olaydan tartistik ve konusmadan uyuduk. isine geldi gibi oldu yani gece vakit gecirmememiz. bugun de geceye bir isi olabilecegini soyledi bana. bir hafta oncesinden bugune kadar normalde isinin olmadigi saatlerde isi olmaya basladi. killanmaya basladim cunki bana oyle gibi gelmiyor. ama bor yandan beni asiri sevdigini de biliyorum ama insan oglu bu sasar beser. arada eski flortleri yaziyordu, ariyordu, bana ss atiyordu veya kizlari uyariyordu, engelliyordu. genelde bir seyleri saklamiyordu ama suan sakliyormus ve suphelendigim bir kizla da iletisim kurmaya basladi gibi hissediyorum. bugune kadar hislerimde yuzde 10 bir miktar verebilirim yanilma payima. beni iste dusunduren burasi. bir sey icime kurt dusurdugu zaman hep dogru cikiyor, hep dusundugum gibi cikiyor. bu yuzden cok tedirginim ama suan kanitlama imkanim ne yazik ki yok. icimde bu kurt varken de ona sicak olasim gelmiyor. tam sacmaliyor muyum acaba diye dusunecekken normalde olmayan bir seyi yapiyor ve killanmaya daha siddetli basliyorum. ne yapmam lazim lutfen yardim edin? suan direkt silip engelleme dusuncesi var o derece bu durum icimde buyudu. sonra buyuyecek ama annemi arayacak, annesi beni arayacak, sonra bana ayrilmaya calisiyordun beni bahane ettin falan da diyebilir. bu bir haftalik bazi soguk davrandigim zamanlari ayrilmak istedigimi dusunmeye yorabilir.
bu arada regl donemim de asiri yakin, bir iki gun icinde olacagim yani. ekstra bir hassasiyet, aglama hissi, gerginlik, mutsuzluk, keyifsizlik ve dusuk enerji hasil oldu uzerimde. bunlarla bir ilgisi olabilir mi? ofkeyle degil de biraz zamana mi biraksam?