1. Süslük giyiyorum elbette. Öyle cabuk git üstünü degistir bekliyorum vs ya da sırf giydigim kiyafetten tartistigimiz olmuyor. Beni sadece hareketleri rahatsız ediyor. Yani anlamadigimi sandigi hareketleri(çekiştirme, asagi indirme, eliyle belime sarılma suretiyle kapatma gibi) veya azicik bi çatal gozuktugunde onunu çeker misin, önüne dikkat eder misin diyor. Etek giydigimde bacak bacak ustune atarken dikkat et diye uyariyor mesela. Kendini sohbete kaptiriyosun dikkat etmiyosun falan diyor. Bunları böyle bağırarak demiyor iste sen farketmiyorsun ben söylemek zorunda kalıyorum diyor ama ben rahatsız degilim o an o görüntüden mesela? Ben kavgayı çıkartıyorum bu sefer. Bana karışma vs diye. Asla uyarmasini da istemiyorum cunku o kadar da dekolte mini absürd giyinmiyorum, pek öyle kıyafetim de yoktur dolabımda. Ailem yüzünden cok rahat bitiremiyorum her zaman, fırsat buldugumda giyiyorum. Benim bi de sınır oldugum nokta kardesinin cok rahat olması ve benden daha feminen, acik giyiniyor. Yani ben asla bir sey demiyorum hatta ailesinin sikmiyor olusu beni sevindiriyor. Ee bu cocuk ailesinden de böyle görmüyor, ailesi yazın mini kot etek, şortlar giyiyor. Bana gelince ama böyle yapıyor sinirim bozuldu iyice
sevgilimin benim giydiğime, alacağıma laf etmesi ama kardeşine asla karışmıyor oluşu ?
- cevaplar
8 haziran 2020 03:13