sevgilimin bu hareketi normal mi ben mi alınganım?

süslüler bugün bütün gün ağladım, dünden beri ağlıyorum artık gözlerim ağrıyor, şiştiler iyice. erkek arkadaşımınsa çok umrunda değil gibi bana mı öyle geldi bilmiyorum arkadaşları çağırdı okeye 4-5 saat iyi misin mesajı bile atmadı. bu arada major depresyon tedavisi görüyorum, psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum

1. Gece eve dönünce mesaj attı 15 dakika konuşamadan oyundan çağırıyorlar diyor. Çevremde destek gördüğüm kimsem yok iyice kendimi yalnız hissetmeye başladım. İçinde bulunduğum durumdan dolayı mı alınganlık yapıyorum, yoksa erkek arkadaşım öküzün teki mi? Lütfen bana karşı acımasız olmayın olur mu kaldırabilecek durumda değilim 😔

9 ocak 2022 01:18

2. Ağlama sebebim ciddi bir olay yaşadım onun etkisi. Parça parça oldu özür dilerim cümlelerimi toplamakta zorlanıyorum

9 ocak 2022 01:19

3. Ss geçmiş olsun öncelikle ama insanların kişisel alanlara, kişisel zamanlara, kişisel hobilere ihtiyacı vardır. Bunlar olmalı ki o ilişki de sağlıklı olsun. 4 saat değil tüm gün de ayırabilir kendine. Telefon elinize yapışık yaşamayın siz de ayrica. Yürüyüş yapın telefona bakmadan, müzik dinleyin. Bunlar hem iyi de gelir insana.

9 ocak 2022 01:23

4. süslücüm bence hiç normal değil. çünkü sevdiğin biri kötü durumdayken ona uzun süre nasılsın dememek bence garip. bilmiyorum karakteri nasıl ama bence ilişkini gözden geçirmelisin. eğer kötü olmasaydın durım farklı olurdu ama içinde bulunduğun hali bilip saatlerce sana yazmamasını normal vulmuyorum. insan ilgi bekliyor

9 ocak 2022 01:25

5. Cevaplarınız için teşekkür ederim süslüler. İyi olmadığımı bildiği halde hiç merak etmiyor oluşu canımı sıktı. Ben olsam arar bir kere bile olsa sesini duymak isterdim. Normal zamanda tüm gününü de arkadaşlarına ayırabilir ya da ben ayırabilirim bu bizim için problem değil.  a3 süslüm dediğin gibi insanların özel alana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben de. Bilmiyorum sabahtan beri iki göz iki çeşme ağlıyorum çevremde kimse de yok aile vs beni sakinleştirecek. Ben alınganlık mı yaptım anlamadım cidden

9 ocak 2022 01:28

6. A3, insanların hobileri vardır ve kendilerine zaman ayırabilirler ama kızın ağlamaktan gözleri şişmiş 4-5 saat mesaj atmamak sizce absürt bir durum değil mi? Arkadaşlarıyla başka bir gün okey oynayıversin.

Ss, süslüm. Gerçekten üzüldüm ve kesinlikle abartmıyorsun. Taş olsa çatlar ya bunlar nasıl insan benim aklım almıyor.

9 ocak 2022 01:31

7. Ben kendimi onun yerine koyup düşündüm. Aynı durumda olsa napardım. Kendisi yalnız kalmak istemedikçe konuşurdum, görüntülü arardım, keyiflendirecek bir şey bulurdum ya da sadece dinlerdim. Alıştığını düşünmüyorum çünkü yaşadığım şey normal zamanda başıma gelen bir şey değil. İlk defa bu kadar kötü oldum. İnsan sevgilisinden destek görmek istiyor, benim elimden tutacak ailem de yok

9 ocak 2022 01:34

8. Her gece oyun oynar arkadaşlarıyla 1-2 saat. Yine çağırdılar beni bırakıp oyuna girdi. Ama daha yeni gelmiştin dedim, istersen girmeyeyim dedi. Yarım ağız bir teklif. Gir diyince de girdi hemen oyuna. Giderayak söylenen seni seviyorum sevgi göstergesi değil kızlar ben sevgiyi görmek istiyorum çok şey mi istiyorum

9 ocak 2022 01:38

9. Süslüm sonuna kadar haklısın. Ama sen bu tavrına üzüldüğünü dile getirmedin mi? Yani şu durumda kendisine karşı sakin kalabildin mi ?

9 ocak 2022 01:42

10. Hiçbir şey diyemedim süslüm. Ne diyeceğimi bilemedim beklemediğim bir hareketti. Nasıl tepki verilir böyle bir durumda inan ki bilmiyorum

9 ocak 2022 01:44