sevgilimin eski sevgilisini takıntı haline getirdim?

süslüler böyle bir takinti oluşturan var mı kadının resmen ölmesini istiyorum retroaktif kıskançlık deniliyormus buna. sevgilimle devamlı tartisiyoruz bu konudan dolayı. aynı evde yaşayıp çok şey paylasmislar geçti gitti diyor ama evine gidiyorum o kadınla o evde her yerde anısı olduğu aklıma geliyor. ve o yattigi yatakta benle de yattığı fikri aşırı rahatsız ediyor. ayrılmayı çok düşündüm. bunu aşabilir miyim bilmiyorum olayın aslı benim kiyaslanmamla başlamıştı aslında...

1. süslü eski sevgilisinin baş harfi g mi

13 eylül 2020 18:13

2. Ayrılın.

13 eylül 2020 18:14

3. eski sevgilimin eski sevgilisi de bana karşı böyleydi. ve eski sevgilim bunun farkındaydı onlar ayrıldıktan sonra bana gelip benim yüzümden ettikleri kavgaları kızın nasıl çıldırdıgını anlatmıştı.

kendinizi bu duruma lütfen düşürmeyin. olmuş bitmiş ilişki işte herkesin bi geçmişi var silemezsiniz ki.

13 eylül 2020 18:14

4. geçmiş silinemez, değiştirilemez diye yeni sevgiliye eskisinden bahsedilip kıyasa gidilemez. böyle davranan adam net öküzdür ve bir gece seks sonrası puflayarak: "ama eski sevgilim senden daha iyiydi" denilip hemen ardından terk edilmeyi feci şekilde hak eder. böylece siz de tek hareketinizle unutulamayanlar listesine ilk sıralardan giriş yapmış olursunuz.

13 eylül 2020 18:19

5. Senin kadar olmasa da ben de takıntı haline getirdim. 2 yıl birlikte kalmışlar ve aynı evi paylaşmışlar. En sonunda kız aldatmış ve bitmiş ilişkileri. O kızın üstünden 2 yıl geçti biz bizim birlikteliğimiz başladı ama kız bana oranla o kadar güzel, fotojenik ve kusursuz ki fotoğraflardan bile aurası belli oluyor. Her gün stalklıyorum her fotoğrafını. İlk zamanlar sürekli bahsediyordum ve geriliyorduk. Sonra dedim ki kendi kendime '' Neden sürekli ona o kızı hatırlatıyorum ki?'' onu o kızdan daha fazla mutlu edebileceğimi, daha güzel sevebileceğimi biliyorum. Hala ara ara bakıyorum ama o kızın adını, sevgilime karşı da kendime karşı da kullanmaz oldum. Kafam rahatladı süslüm nolur aşmaya çalış sen de. Yoksa ilişkiniz kaba tabirle bok yoluna gider. Böyle bir nedenden dolayı ayrılmayın.

13 eylül 2020 18:20

6. Süslüm ama sizin de dediğiniz gibi bu durum bir kıyas sonucu başlamış ve bence haklısınız kurgu yapsanız bile. Onun evi olduğu için çok müdahale edemezsiniz diye düşünüyorum ama bu durumu açıkca söyleyin neler yapıp aşarsınız bunu düşünün. Ben olsam söylerdim kesinlikle. Ama ayrılık kararı çok fazla geldi bana. sizle yeni bir sayfa açılıyor çünkü. böyle düşünün ileriye bakın canım süslüm, yapıcı olun. Zor biliyorum ama en azından bir şeylerin yerlerini değiştirmeyi teklif edersiniz belki evde ya da odalar değişir vs mutlaka bir çözüm bulunur yani siz sevginizden eminseniz.🙏

13 eylül 2020 18:31

7. Bende vardi. Psikiyatra gittim, okb icin ilac kullandım. 6 ay oldu ilaca baslayali. 2.ay ortalarindan itibaren iyiydim. Oldukca duzeldim. Ilaci biraktim. Doktor zaten dusunsel okbnin yenmesi daha kolay bir rahatsizlik oldugunu ve ilacla o kisir donguden ciktiktan sonra mantigimin agir basacagini ve zamanla bu dusunceleri yok olacagini soyledi. Ve aynen dedigi gibi de oldu. Hatta genel kiskancligimi da aştım ve iliskimiz muhtesem bir boyuta atladi. Erkek arkadasim benim ciddi bir okb cektigimi farkedince zaten bu konuda hic tartismadik ben onu ayni sorularla surekli darlarken. Hep anlayisli oldu bu surecte. Sizinkine de durumu anlatin ve bir sure anlayis isteyin. Ilk aydan sonra zaten düşünceler ciddeb kalmiyor. Ki ben kendimi baya tuttum doktora gitmemek icin 2 yil gitmedim. (Salaklik.)

13 eylül 2020 18:37

8. Yapıcı olan suslulerime önerileri için teşekkür ederim. Doktora gitmeyi planlıyorum bende. Kadından 15 yaş küçüğüm erkek arkadaşım baya büyük benden. Kadını gördüm kiris kırış ve kısa boylu ben uzun boyluyum böyle kıyaslar yapıyorum. Saatlerce kafayı bozdugum oluyor erkek arkadaşım da defalarca doktora gidelim istersen dedi ama iliskinin basinda o yol açtı buna defalarca da aldatmayı düşündüm bu hastalıklı fikirden umarım kurtulabilirim.

13 eylül 2020 18:47

9. A1 sen hastasın her sorunun altında ağlama artık git tedavi ol

13 eylül 2020 18:50

10. ben durumu aşamadım ve ayrıldım en sonunda süslü. bana ilişki başlamadan önce o kızı ne kadar sevdiğini, onun için ne büyük fedakarlıklarda bulunduğunu anlatmıştı. başlarda fazla sevmiyordum sanırım sallamamıştım sonradan inanılmaz sinirimi bozmaya başladı bu durum. kızı stalklamadım bile, kız değildi sinirimi bozan sevgilimin bana anlattığı şeylerdi.

en sonunda ayrıldım çünkü ilişkinin başlarında bunu kullanarak özgüvenimi zedelemeye çalıştığına kanaat getirdim, çok özür diledi ama iş işten geçmişti ve bitirdim. pişman değilim şu an

13 eylül 2020 19:11