sevgilimin hediyesini beğenmedim diye küstü lütfen linclemeyin?

süslüler kendimi kötü biri gibi hissediyorum. yıldönümümüz sevgililer gününe denk geliyor 3 senedir sevgiliyiz, 3 defa hediye aldı sırasıyla hepsi çiçek sepetinden şekilsiz ayıcık, yapay çiçek bu sene de kalpli uyduruk kolye minik ayıcık. 28 yaşında ona kullandığı parfüm, nike takım forması, maç bileti almıştım. bu sene de başta dedi sana ayıcık aldım diye ama bi tepki vermedim bi de yanında uyduruk bi kolye dedi kendi ağzıyla. hediye gelince de kolyeyi takamam sonsuzluk işareti kalp mi kaldı hiç kolye bile takmadım ben hayatımda, ayıcık da sevmiyorum zaten dedim küstü bana. beni 3 senedir tanımamış hediye alma anlayışı çiçek sepetinden seçmek o kadar saçma ki, bi kitap almak, gerçekten beni tanıdığını belli edecek bir hediye almak bu kadar mı zor. hediye hediyedir ben bunu beğendim diyor hayatımda ben kolye takmamışım şimdi sonsuzluk işaretli kalpli kolyem var diye sevineyim mi yani. gerçekten üzüldüm onu üzdüğümr ama gerçekten çok saçma hediyeler

1. almış olmak için alıyor. ben size hak verdim

14 şubat 2021 16:31

2. hediye seçemeyen erkeklere ayar oluyorum ben. kimse kusura bakmasın. benim de sevgilim böyle biraz. doğum günümde uyduruktan çiçek falan göndermiş, son gece hızlıca bi şeyler sipariş vermiş böyle dekoratif falan. ayıp olmasın diye beğenmiş gibi yaptım. 1. senemiz daha. ama işte normal zamanlarda bi şeye ihtiyacım olduğunda onları falan hediye ediyor sağolsun. böyle özel günde hediye seçmeye kasınca sıçıp batırıyor çok afedersin.

eğer normal zamanda hediye alıyorsa çok da takılmamak gerek yine de.

14 şubat 2021 16:34

3. ay ne alacağını bilmiyorsan sor yani değil mi. çok haklısınız süslü, düşünerek alıyorsunuz karşı taraftan da bunu beklemek çok doğal.

14 şubat 2021 16:41

4. suslu cokkk haklisin ya 1 saat kafasini yorabilir hediye icin.sen ona secerken ozenli davranmissin hep

14 şubat 2021 16:51

5. Biraz almış olmak için almış evet.

Bir arkadaşıma 2-3 yıllık sevgilisi çikolata almıştı doğum gününde... çikolata... yani erkekler bu işlerden pek anlamayabiliyorlar, biraz işlerine de geliyo. bence bu yazdıklarınızı ona da anlatın, maddiyatından bağımsız olarak düşünülmüş, özenilmiş, sizi tanıdığını/dinlediğini/anladığını gösteren bir hediye alsa daha mutlu olacağınızı açıkça söyleyin. Bunlar 1 yıldan sonra artık ilişki ilerliyosa konuşulmalı ya valla sonra sıkıntı oluyor

14 şubat 2021 16:57

6. "uyduruk kolye"yi cidden kendi mi dedi? Yani süslü bilemiyorum, özenmediğini ve hediyenin umrunda olmadığını anlatmak için seçtiği bir yol gibi sanki. Hiç hediye vermemek gerçekten saçma bir hediye vermekten iyi yani ki sizin de büyük bir beklentiniz yokmuş anladığım kadarıyla. Bu kişi sizi ufak bir hediye seçebilecek kadar dahi tanıyamamışsa, bunu söyleyeceğim için üzgünüm ama bu saatten sonra hiç tanıyamaz.

14 şubat 2021 17:10

7. Seni düşünüp hediye aldım senin yaptığına bak'a getiriyor aklınca ama asıl sorun üzerinde hiç dusunmemis olması. Bundan sonra tek çöp alma suslu, biraz çaba sarfrtmek gerektiğini anlasın.

14 şubat 2021 17:31

8. A11 dediğin soruyu hatırlıyorum ya ahahahsaj okadar güzel öneriler yapılmıştı gidip oaçavra bişey almıştı kanser etmişti herkesi ahsahhs

14 şubat 2021 18:05

9. Ya araya kaynak yapicam ama o soru neydi ya kaçırmışım ben merak ettim

14 şubat 2021 18:07

10. hediye seçmek cidden zor ve vakit harcayan bi iş. ben de sevgilim de doğum günümüzden 1 2 ay önce bakınmaya başlıyoruz. birine değer veriyorsanız böyle yaparsınız. son dk çiçeksepetinden söylenmiş hediye size verdiği değeri de yansıtır bence, ki siz çok hoş şeyler almışsınız. pinti de olabilir sevgiliniz. yani tamam son dk bi şey al ama uyduruk bi kolye alma da klasik, sade gümüş bi kolye al. hem pinti hem üşengeç

14 şubat 2021 19:49