sevgilimin penisi kucuk ve cinsellikte yetersiz??

uzun suredir birlikteyiz, benimle evlenmek istiyor. onu cok begeniyorum cok seviyorum ama yok olmuyor bir turlu tatmin olamiyorum. libidosu yuksek bir kadinim. birlesmemiz cok kisa suruyor bazen parmagiyla yapiyor orgazm oluyorum ama cogunlukla olamiyorum. ondan onceki iliskilerimde hic bunu yasamadim. ona penisin kucuk tatmin olamiyorum diyemem. bir kac defa ayrilma girisiminde bulundum ama yapamadim cok ozledim geri dondum. ayrilik kolay is degil ama boyle de omur gecmez. ne yapacagimi bilmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz? yaslarimiz 26-36 bu arada.. cinsellik olmadan omur gecer mi ?

1. 26 36 ne ya adamda iş bitmiş zaten. İsterse 30cm olsun bikaç yılı kalmış.

2 temmuz 2020 12:37

2. süslüm eğer diğer özelliklerini seviyorsanız ve sizi mutlu ediyorsa a1'in dediği gibi başka çözümleri de var. penisi büyük olan ama ruhu leş olan insanlar da var, onları ameliyatla da düzeltemezsiniz :(

2 temmuz 2020 12:40

3. Anonim 1, ona nasil derim bunu. Diyemem ki

Zaten ozguveni zayif iyice dibe coker. En mantiklisi ayrilmak gibi gorunuyor ama ona cok alistim. Tenini kokusunu cok seviyorum. Yapamiyorum :(

2 temmuz 2020 12:40

4. Soru sahibi bacım sen ne istiyorsun ama 5 6 sene sonra seks yapmayacak zaten. Karakteriniz uyuyorsa devam ha yok ben illa kocaman penis isterim ama anlaşamadığım biri olsun diyorsan ayrıl

2 temmuz 2020 13:15

5. Anonim 2 iyi misin sen ? 36 iş bitmiş mi ??? Benim ki 42 yaşında yeter artık bir akşam da olmasın diyorum.

2 temmuz 2020 13:16

6. 36ya iş bitmiş diyen insan max 17 yaşındadır

2 temmuz 2020 13:19

7. Süslü onu diyemem bunu diyemem diyorsunuz ne çözüme nasıl ulaşacaksınız? Bana kalırsa tek yolu penis uzatma yöntemi ya da parmakla orgazma devam. Ayrılmak kolay değilse oturup konuşacaksınız 36 yaşında adam ağlayıp size küsecek mi sanki

2 temmuz 2020 13:27

8. Olgun hanımlar dolmuş yine. 26 yaşındaki biriyle 36 bir olmaz. Adam 40a dayanmış. Hiçbir zaman yetmeyecek zaten o kadına. Boşuna kendinizi avutmayın. İsterse 80 yaşında da sevişir ama performans?

2 temmuz 2020 13:49

9. Ne kadar küçük? Aranızda iletişimsizlik olduğundan ya da başka bir cinsel sorunu olduğundan tatmin olamıyor olabilir misin? Çok kısa sürüyor demişsin, eğer bundansa sıkıntın, penis küçüklüğü değil derdin, performans eksikliği/erken boşalma sorunu var demektir.

2 temmuz 2020 13:51

10. Valla ben penetrasyondan almadığım zevki oraldan alıyorum. 28 cm olsun isterse, ama bana oral yapsın yoksa o sevişme benim için sevişme değildir ahahahahahjajs :d

Süslücüm bu arada penis pompası mı ne var. Penisin boyunu uzatıyo ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. Bi denenebilir ameliyattan ziyade

2 temmuz 2020 13:55