sevgilimle aramızdaki boy farkı 30 cm bu yüzden düzgün sevişemiyoruz gibi?

süslülerim daha önce cinsel hayatım pek olmadı biraz tecrübesizim. sevgilimle aramızda 30 cm boy farkı var ben 1.60'ım biraz kısayım. şöyle söyleyeyim üstte olursam bacak boyum kısa olduğu için kendimi rahat hareket ettiremiyorum. o üstte olunca beni belimden kaldırıp mesafeyi(gizlinot: uzun mesafe maalesef) ayarlıyor ama belim rahat etmiyor. spoon için denk gelmiyoruz. bir tek doggyde iyiyiz ama sürekli de aynı şeyi yapmak istemiyorum. womencare vs sitelerin boy farkı için önerdiği pozisyonları deniyoruz ama bir olmuyor gibi tavsiyelerinize muhtacım :(

1. Sevgilim 1.90 yeeeeey sorusu.

29 aralık 2021 20:23

2. Yeni başladıysanız zorlanabilirsiniz evet bizimde aramızda 35 cm var ama zamanla hallediyorsunuz bu meseleyi. İlk başta bende bacaklarımdan dolayı kendimi çok iyi hareket ettiremiyordum ama mesele bacak değil popoyu hareket ettirmek, bunu çözdüğünde çok rahatlarsın. Doggy candır bu arada.

29 aralık 2021 20:34

3. Sevişememenizin sebebi tam olarak boy farkınız değil. Gövde ve bacak boylarınızın farkı. Bir sevgilim 183 diğeri de 185ti ben 153üm ikisiyle de aramda +30 cm var. 183 olanda cowgirl yapamıyorduk çünkü bacaklarımı çok çok fazla açmam gerekiyordu ve o kadar açtıktan sonra kendimi yukarı kaldırıp indiremiyordum ama yüzüm veya sırtım dönük spoon yapmamızda  vs sorun yoktu. 185 olanda cowgirlde harikalar yaratabiliyorum çünkü gövdesinden dolayı bacaklarımı neredeyse düzleyecek kadar açmama gerek kalmıyor, ayakta yaptığımızda da oranlar harika denk geliyor ama spoon yapamıyoruz mesela. Orantınızla ilişkili kısaca

29 aralık 2021 20:49

4. keşke sevişsem de böle dertlerim olsaa :(

29 aralık 2021 21:40

5. bizde de 33 cm var, cowgirlde hiçbi sıkıntı yok ama misyoner bi garip oluyo suratı çok yukarıda kalıyo ya yok mudur bunun bi çözümü takipteyim

29 aralık 2021 23:14