sevgilimle ilk kez birlikte kalacagız?

süslüler 21 yaşındayım ve daha önce hiç cinsellik yaşamadım. sevgilim de ben de henüz penetrasyon için erken olduğunu düşünüyoruz ama 2 gün birlikte kalacağız. hani en azından birbirimize oral yaparız diye düşünüyorum. çok cahilim ama bu kardeşinize biraz bilgi verir misiniz? erkekler oral ile orgazm olabiliyor degil mi:( bir de olur da sürtünme falan olursa mesela biz sürtünme ile de orgazm olabiliyoruz onların da o kadar kolay mı yoksa illa penetrasyon mu gerekiyor? kusura bakmayın hiç bilmiyorum bu konuları:(

1. Süslü sadece erkeğe zevk aldırmaya odaklanmış gibi duruyorsunuz. Bence bu şekilde düşünmeyin. Yani neredeyse penetrasyon yaşamayacağınız için özür dileyecek gibisiniz. Hpv aşınızı oldunuz mu? Olmadıysanız araştırın lütfen. Sürtünme ve oral yolla da bulaşabiliyor, ayrıca prezervatif hpvden korumuyor.

18 haziran 2021 02:04

2. Bu konulari hic bilmiyorsaniz belki de sizin icin daha erkendir. Cunku cok temel bazi seyleri sormussunuz, basiniza cidden bir kaza falan gelebilir. Once lütfen bu konuda biraz arastirin, hem kendi vücudunuzu hem erkek vucudunu biraz tanıyın ve keske bunu bilseydim deyip pisman olmayin.

18 haziran 2021 02:07

3. 13 yaşında olmadığınızdan emin misiniz?

18 haziran 2021 02:14

4. Bi porno ac izle suslum. Sorularinin cevabini alirsin.

18 haziran 2021 02:16

5. Ay yok erkek tatmini icin demedim ya beni tatmin etmeyi de o düşünsün ben mi düsüncem ben kendi kafamdaki soru isaretlerini düsündüm cünkü bi zahmet beni tatmin edicek ndjdjdj hpv nin oralla bulasabildigini bilmiyordum.. ve evet 13 yaşında degilim ama bilmiyorum bu seyleri ya:(

18 haziran 2021 02:22

6. Oral bile çok gelebilir bence ilk sefer için. Plan program yapmaya gerek yok aslında o anlık yükselmeyle zaten yapılır bi şeyler sürtünme, birbirinize dokunursunuz falan. Yani her insan farklıdır ama oral biraz fazla bence ilk yakınlaşma için kendinizi tartın canınız yapmak isterse o an yapın istemezse zorlamayın soğursunuz sonra yaşadığınız şeyden.

18 haziran 2021 02:24

7. penetrasyon için erkense oral için nasıl erken olmuyor ben de onu anlamıyorum. ikisi de cinsellik değil mi? hatta oral daha çok herkese yapılmayacak bir şey gibi geliyor bana. bekaret koruyacağım deyip adamı boşaltmaya çalışmanız daha küçük düşürücü bence.

18 haziran 2021 08:31

8. İş sizi linçlemeye gitmiş o yüzden cevap vermeyi kesmişsiniz sanırım ama herkesin sınırı farklıdır, oral yapmak istiyorsanız yapın yani, kimse buna karışamaz. O da size yapabilir. Sürtünmede lütfen dikkat edin, pre-cum dediğimiz sıvı da tehlikelidir, hamilelik riski oluşturacak şeylere kalkışmayın. Elle de birbirinizi tatmin edebilirsiniz, erkekler elle de oralle de, baaaazen sürtünme ile de boşalabilir, erkekten erkeğe değişir. Bir de erkek arkadaşınızda herhangi bir hastalık vs. Olmadığından emin olun lütfen, cinsellik geçmişini konuşmuşsunuzdur zaten. İyi eğlenceler.

18 haziran 2021 10:40

9. Sevişme vs yaşarsınız muhtemelen. Bence de oral için erken. bana ilk sevgilimi hatırlattı snsjs. Şimdi 27 yaşındayım bu bahsettiklerim 8-9 sene öncesi tabi. Sevgilimle kalırken klasik öpüşme elleşme oluyodu. Üstümde sütyenle kalabiliyodum ama altımdaki şort tayt vs şeyleri hiç çıkarmamıştım o anki gazla bi şey olur diye. Kıyafet üstünden sürtünüyodu benim de hoşuma gidiyodu sonra elle vs devam ediyordu kafamıza göre. İkimiz için de güzel geçiyodu vakit. Vay be kimseye anlatmamıştım buraya yazmak da garip oldu.

18 haziran 2021 10:54

10. Ay kız bakire kalmak istiyor belli ki size ne ya herkesin yine muhteşem fikirleri var. Süslüm öncelikle her ilişkinde en başta kendi zevkine odaklan, kimseye zevk verme amacıyla yaşama. hem sen zevk alırsan karşındaki de alır böyle düşünmeye çalış. Oral seks yapacaksan mutlaka oral yoluyla bulaşabilecek hastalıklardan ötürü aşı yaptırmalısın kondom yeterli değil çünkü. Oral seks deli gibi zevk veriyor birçok erkeğe o konuda rahat olabilirsin, aç bir porno izle merak ettiklerinin cevabını alırsın. Ama lütfen her şeyden önce sağlığını koruduğundan emin ol lütfen, iyi eğlenceler <3

18 haziran 2021 14:55