sevgilimle ilk kez tatile gideceğiz. yatakta ne giyilmeli gecelik iç çamaşırı tavsiyeleriniz? dikkat etmem gerekenler neler epilasyon vs?

sevgilimle ilk defa yatıya kalmalı bir tatil yapacağız. hiç seks deneyimim yok ya da bir erkekle yatmalı bir durumda bulunmadım. bakireyim. seks yapmaya gidiyormuş izlenimi vermeyen ama biraz da çekici olan iç çamaşırı ve sevimli bir gecelik tavsiyesi olan var mı? otelde kalacağız bu arada.

1. Siyah takım dantel iç çamaşırı. Alt hipster olabilir hatta. Cafcaflı, renkli, desenli şeylerden kaç. Siyah her zaman iyidir.

19 ekim 2020 19:41

2. siyah takım +1 kesinlikle

19 ekim 2020 19:42

3. Kızlar link filam var mı hiç? Nasıl şeylerden bahsediyorsunuz?

19 ekim 2020 19:49

4. normalde saten gecelikler, abartı dantelli takımlar falan giymiyorsanız giymeyin demeye geldim ben. üst kısmı hafif dekolteli v yakalı ya da askılı, altı da taytlı pijama takımları giyebilirsiniz.

19 ekim 2020 19:54

5. siyah+bordo iç çamaşır takımı. gecelikten uzak durun. şortlu pijama takımı olabilir ama kedili pandalı olmasın.

19 ekim 2020 19:58

6. Dantel saten gecelik bence de abartı olur kızlar. Ailemle yaşıyorum ben annem görürse açıklayamam ahaha.

Iç çamaşırı için siyah konusuna sıcak bakmaya başladım. Link veren yok mu allah rızası için.

Taytlı gecelik diyen süslüm nerde var bunlar?

19 ekim 2020 19:59

7. süslü trendyolmillada saten ama desenli veya düz diyebileceğim pijama takımları vardı sevgilim de çok beğenmişti onları bir bak istersen. Ve siyah dantelliye +1. Bralet.comdan alıyordum ben ucuz ve memnun da kalmıştım pentiden aldığım bralet yırtıldı burdan aldıklarım yırtılmadı valla. Hem önü pırlantalı falan olan çirkin iç çamaşırlarından değil de daha sade buradakiler.

20 ekim 2020 03:06

8. Trendyol arama butonuna iç çamaşırı ya da bralet takım yaz bak işte. Ben genelde trendyol koton ve h&m'den alıyorum.

20 ekim 2020 09:44

9. hm'den bakabilirsiniz. çok güzel siyah çamaşırları var.

20 ekim 2020 11:04

10. Kızlar sağolun tavsiyelerinize bayıldım