sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. cinsel hayatımız var ama buluşmalarımız dışında hiç bunun konusu bile açılmıyor normal mi sizce?

1. cinsel hayatınızı rahat yaşayabiliyor musunuz? mekan sıkıntısı vs var mı?

27 eylül 2021 21:05

2. İdeal erkek ya, ağzına vurmuş tipler hiç çekilmiyor

27 eylül 2021 21:15

3. Ay libidosuz erkek mi ideal erkek? Dkfjkffk suslu ne abazan olmasi ne de rahip gibi olmasi iyi değil. Hic bahsetmemesi sanki cinselliği yokmuş gibi davranması garip. Seninle konuşmuyorsa o zaman başka bir sey yapıyor mastürbasyon gibi ya da libidosu yok/aseksuel. Bunlari da en cok beraberken nasilsiniz ona gore yorumlarsin

27 eylül 2021 21:22

4. Beraberken gayet iyiyiz aslında öyle olduğunu düşünmüyorum. Mekan sıkıntısı da yok valla ben de anlamadım. İnsan arzuladığını hissetmek istiyor

27 eylül 2021 21:36

5. ben de 2 uzun ilişkimde aynı durumu yaşadım. ki uzak mesafe değillerdi. her buluşmada çatır çutur sevişirdik ama onun dışında cinsellik konuşmamaya başladık uzun ilişkiye evrilince. sanırım sebebi ilk 3 5 ay aşırı konuştuk cinsellik, sonra hakkında konuşcak şey kalmadı. bi de benimkiler günlük hayatta azmaktan hoşlanmıyolardı yani o an sevişme imkanı yoksa cinsellik düşünmek istemiyolardı onları meşgul etmemesi için

27 eylül 2021 21:43