sevgiliniz erkek erkeğe eğlence mekanına gidiyor mu?

alkollü canlı müzikli mekana gidiyor mu erkek arkadaşlarıyla? aralarında bekar da var sevgilisi olan da. ama çok fazla arananlar da var. veya arttırıyorum direkt cluba sizsiz kızlı erkekli arkadaş grubuyla gidebilir mi? normal karşılar mısınız? yoksa sizce asla mı? iki mekan için de ayrı ayrı fikrinizi söylerseniz sevinirim. gerçekten insanların ilişki dinamiklerini merak ediyorum. biraz da huzursuzum bu gece

1. Evliyim. Esim istedigi arkadasiyla istedigi yere gider. Ben de ayni sekilde.

4 ekim 2023 00:05

2. Gidiyor kızlı erkekli de gidiyor ben de gidiyorum

4 ekim 2023 00:36

3. Gidiyor ben de gidiyorum. Hatta kendisi erkek arkadaşlarımla gitmemi tercih ediyor dışarıdan yaklaşamazlar diye.

4 ekim 2023 00:58

4. O gidiyor ben de gidiyorum. Bunu normal karşılamayan biriyle ilişki kurmadım hiç.

4 ekim 2023 00:58

5. tamamen yanında gidenlere göre değişir. bildiğim ve tanıdığım insanlarsa eyvallah ama bilmediğim, ya da bildiğim ama sevmediğim/onaylamadığım insanlarsa hoşuma gitmez. yine de benden izin alamaz, ben discomfort belirtirim ve ona rağmen gitmek isterse bana saygısızlık yaptığını düşünürüm.

bu arada alkol veya club ortamı farkmaz, götü başı ayrı oynayan eski bir kız cinsiyetli arkadaşı ya da "ağğbi kızlara bak ya çağıralım kaynaşalım" diyen bir erko arkadaşıyla kafeye gitmesine de hoş bakmam.

4 ekim 2023 01:32

6. Gavat degilim gidemez bensiz gidiyorsa araniyordur. Ben de onsuz gidersem araniyorumdur. Gotumuz basimiz ayri oynamadigi icin beraber gideriz daha once sevdigimiz djler geldiginde beraber kleina gittik hatta gecen mahmut orhanin geldigine beraber gittik sevgili oldugumuzdan beri gideriz beraber.

4 ekim 2023 02:09

7. Evliyim, esim alkollü müzikli mekanlara bazen erkek arkadaşlarıyla bazen karisik arkadaş grubuyla gidiyor. Ha keza bende. Sorun nedir burada?

4 ekim 2023 02:17

8. şuraya gavat değilim yazanlara çok üzülüyorum ya. bir insan neden güvenmediği biriyle birlikte olur ki? ya da neden ilişki anlayışı birbirini kısıtlayıp ümüğünü sıkmak olur?

4 ekim 2023 03:18

9. çiftlerin birbirinden ayrı eğlenceye gitmesi neden "ben yoksam ne işi var, benden ayrı eğlenmeyi neden istesin" şeklinde yorumlanıyor bilmiyorum ama bana göre ikisine de gidebilir. bende giderim. çünkü çiftler birlikte olduğu kadar ayrı ayrı da vakit geçirmeli, geçirilen vaktin nerede olduğunun da önemi yok. eğer bir şey yaparsa kaybedeceği benim. ona güvenmek zorunda değilim ama kendime güveniyorum. o tarz mekanlara gitmesine izin vermezsen ne olacak? yapmak isteyen seninle yan yana otururken bile yapar zaten. baskı kurmak, kısıtlamak, alan bırakmamak bunun önüne geçmez.

4 ekim 2023 09:15

10. Arkadaşlarıyla içmeye de gidiyor, yemeğe de gidiyor ama canlı müzikli yerlere gitmiyorlar, sevmedikleri için. İçlerinde yeni boşanan da var bekar da. Ama kızlı-erkekli cluba hiç gitmedi bensiz. Üni arkadaş grubu olur, kızlar arkadaşıdır gider ama onda da ben gitmek istemiyorsam eğer ne işim var benim tek der. Ama tanımadığı yabancı kızlarla falan zaten arkadaşları da eşimi böyle bir ortama çağırmıyor eşim gitmeyeceği için.

4 ekim 2023 09:22