Cok iyi soru ben de merak ediyorum. Bir de sizce askere gitmek icin en iyi donem hangisi sizce? Sevgiliydik keske nisanli olsaydık vs. Gibi dusunceleriniz var mi?
Ben biraz olgunlaşır diye düşünmüştüm ama hiç bir değişiklik olmadı hatta alkolü bırakmıştı tekrar başladı psikolojim bozuldu bahanesini kullanarak
3 haftalık bedelliye gitmesine rağmen çok etkilendi. askerdeki "testosteron" dolu ortamın mı etkisi bilmiyorum ama daha kaba, depresif, psikolojisi bozuk şekilde döndü. 3 hafta yaptığı askerlikten sonra 2-3 ay toparlanamadı... olgunlaşma açısından da tam tersi etkisi oldu. orada bir şeyler yapmaktan bıktığı için dönünce hiçbir şey yapmadı.
Genel kanı olumsuz yönde yani anladığım kadarıyla. Döner dönmez değil de mesela atıyorum gitmeden önceki bir sene geldikten sonraki bir sene gibi hiç mi olumlu bir özellik ya da huy gözlemlemediniz? Özellikle 6 aycılar için soruyorum bir ay insanı çok fazla yıpratmaz öyle olsa bile çabuk toparlar. Bu dediğimi lütfen başka yere çekmeyin tartışma çıkmasın.
Ya sevgiliyken 6 aylığına gitti ama öyle değişiklik falan olmadı hiç. Gitti geldi yani çok düz bir şekilde:d 1 sene oldu askerden geleli. Bazı askerlik anılarını yüz kere dinledim sadece o biraz sıkmıştı:d askerdeyim tribine falan da girmedi. Bugünlerde yakın bir arkadaşım askerde. Çocuktan soğudum yemin ederim aramak istemiyorum. Askerlik çok zor diyip duruyor, e napayım yani. Bu tribe giren erkekler çok korkunç...
çabuk toplamıyorlar işte. bak yazmış yukarıda millet. 6 ayın travması daha fazla olur. anlayışlı olacaksınız. bu kadar. köpeğinizi eğitime yollamıyorsunuz ki ne iyilişmesi bekliyorsunuz anlayamadım?
Son anonim sen 15 ay yaptın herhalde ne bu sinir ya? Ağzını topla biz gelsin bize itaat etsin mi diyoruz? Belki daha önce dağınıktır askerden dönünce düzenli davranmıştır bu gibi şeyler kastediyorum.
ağzımı toplayacak bir şey yazmadım ki? bakın dediğimi kanıtlamışsınız işte. "önce dağınıktır askerden dönünce düzenli davranmıştır" oraya gidince düzelir umuduyla. tam anlamıyla dediğim çıkıyor bence ortaya. neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım :d
Huy veya özellik değişmesi olarak sorulan soruyu köpek gibi itaat etmek olarak tabir etmişsin lütfen kaos yaratma cevabın için teşekkürler sana daha fazla vakit harcamayacağım.
doğru siz sorunuzu öyle sormuşsunuz haklısınız kesinlikle. ama cevaplarda yazdıklarınız "iyileşme,düzelme,daha iyi huy" olarak geçiyor. haliyle okuyunca gidince adam olur mu diye anladım gayet. sizin üstü kapalı yazdığınızı (benim anladığım) ben açıkca yazdım ve yanlış olduğunu böyle düşünmemeniz gerektiğini belirttim. iyi günler :))