Bu karantina durumları psikolojimi iyice bozdu. Çok mutsuzum dün bu konu hakkında telefonla konuşuyorduk erkek arkadaşımla. Bana zaten sen hep mutsuzssun üç senedir sayılidir senin mutlu olduğun dedi. Hicbir şey için mücadele etmiyorsun anında pes ediyosun hep karamsarsin vs vs bir sürü şey saydi. Ailevi ve maddi birçok problem yaşadım bunların hiçbirini ona yansitnadim yansitmak istemedim. Ama söyledikleri çok içime oturdu. Genel olarak öyle bir yapım olsa da kendisi de çok sıkıntılı süreçlerden geçtiği için ben hep yanında oldum. Sürekli de bana desteğim ve anlayışım için minnettar olduğunu söyler. Ama bu söylediklerine üzüldüm. Dilimin ucuna kadar geldi madem bu kadar cekilmezim neden hala benimlesin diye ama bir şey demedim. He dedim geçtim. Bu gün de içimde ona karşı adını koyamadigim bir duygu var. Yani merak ediyorum herhangi bir konuda sizi de böyle eleştiriyor mu sevgiliniz ya da siz onu?
Biraz kendimi sorgular oldum evet süslü. Ama bunda benim de kendimi ona tam acmamamin bir etkisi var gibi. Annemle babam boşanma aşamasına geldi ben arada kaldım bu süreçte çok yıprandım maddi olarak çöküşe geçtik issiz kaldım sağlık sorunları oldu. Ailemin durumunu ona minimum yansıtmaya çalıştım. Böyle sanki ben simarikliktan karamsarmisim gibi söylemesi üzdü biraz. Kendisi bana seninle enerji doluyorum yorgunluğumu unutuyorum vsvs diyordu. E madem enerji emiyorum önceden neden öyleydik peki? Diye düşünüyorum.
Ya da şu an tam PMS donemindeyim böyle düşünmem bu yüzden
tartışmaktan kavga etmekten çekinmeyin.
Daha ağır şeyler söylemedi ama ben böyle çıkarım yaptim. Bakis acilarimizin farklı olmasını aslında yetistirilmemize bagliyorum. Onun ailesi hep arkasında her koşulda destek. Her lafı dikkate alınır. Benim babam sürekli manipülasyon yapar her şeyini didikler sorgular aldığım nefese bile karışır. O daha rahat ben öyle olamıyorum özgüvenli vs. Şimdi düşününce ikimizin ne kadar farklı olduğunu görüyorum
Kadinlar nedense hep takintili, mutsuz onlara gore. Erkekler rahat, gamsiz olduklari icin kadinlarin hassasiyetlerini onemsemiyorlar bile. Erkek arkadasim da oyle ben cok takintiliyim falan. Sorun sende degil senin ve bizim hassasiyetlerimize saygi gostermeyen erkekler de.
Süslü yanlış anlamazsanız neden ona yansıtmadığınızı sorabilir miyim? Bana göre bir ilişkinin var olma sebeplerinden en önemlisi sıkıntıları bölüşebilmek ve karşındaki insana kendini açtığında onun bunu hafifletebilmesi gibi. Belki sıkıntılarınızı açsaydınız siz de bu kadar yıpranmazdınız
Yok yanlış anlamam süslü. Bir önceki iliskimde ikimiz de birbirimize çok acıktık aynı sizin tarif ettiğiniz gibi. Ama sonra ayrildik ve ben ailevi sorunlarımı anlattigima pişman oldum. Şimdi bunları sevgilime anlatırsam nasıl desem beni güçsüz ezik görmesinden korkuyorum hoş şu an da anladım ki gözünde iyi bir imajim yokmuş. Babam tarafından psikolojik şiddete uğradım hala uğruyorum. Abim tarafından da çocukluğumdan iki sene önceye kadar hem fiziksel hem psikolojik şiddet gördüm. Daha yeni kendi ayaklarım üstünde durup evden ayrıldım. Aslında mutlu olmam gerekirken o evde yaşadıklarımı bir türlü arkamda bırakamıyorum dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum. Bunları bilsin istemiyorum. İlerde evlensek arkamda kimsenin olmadığını bilsin istemiyorum. Belki bu düşünce sağlam bir düşünce değil ama böyle.