sevgilinize/esinize gun icinde ayriyken seks icerikli mesaj atiyor musunuz?

kendi nude fotonuz, cinsel seylere gonderme yapan mesaj, video, foto hatta whatsappta sticker… daha biiirrr suru ornek olabilir. mesela ben az once tw’da gezinirken cok mustehcen olmayan ama azicik mustehcen bir cift fotosuna denk geldim ama atmaya utandim sevgilime. duzenli seks hayatimiz olmasina ragmen hala boyle seyler atmaya utaniyorum, cok sacma… o ara sira seksting yapmaya calisiyor, instadan tw’dan boyle seksi cift fotolari falan atiyor bana ama bende tik yok shsjshs benim gibi olan baska suslu var mi?? veya seks icerikli seyleri rahatca yollayan queenler burda mi???

1. Ben yapıyorum süslü, utanılacak bir şey yok. Gün içinde birbirimizi arzulayınca akşam daha sabırsız bir şekilde bir araya geliyoruz. Her gün rutinimiz değil ama ikimizin de içinden geliyor böyle şeyler

27 ekim 2021 15:54

2. Sevgiliyken daha çok olsa da, evlendikten beri de zaman zaman yolluyorum.

27 ekim 2021 15:54

3. Evden çıkarken ben yolcu etmişsem ya da o beni yolcu etmişse gerek duymuyorum. Ama birkaç gün uzak kaldıysak iş vb sebebiyle seyahatte isek belki o zaman olabilir ama genel olarak gereksiz buluyorum. Nasıl olsa görüşeceğiz koklasacagiz lüzumsuz geliyor bana

27 ekim 2021 15:57

4. Yanlis anlasilma olmus ben gondermeyene rumeysa gonderene queen demedim ki. Sadece ben kendim gonderirken cok utaniyorum ama en yakin arkadasim rahat rahat yolluyor mesela opusen cift gonderisi, seks stickeri vs vs... bana kalirsa iliskiye heyecan katiyor hatta bazen komik ve tatli bile olabiliyor. Sadece bunu soyleyip bu cercevede kendi arkadasim gibi olan kadinlara "queen" dedim, sanki normal hayatta masada bunlari konusup kahve iciyormusuz gibi. Gondermemek veya gondermeyi yanlis bulmak kisisel bir tercih. Lutfen saldirganlasmayalim ya cekemem valla

27 ekim 2021 16:04

5. Sevgili a7 suslu ben a5 suslu icin soylemistim birden bire rumeysa diyorsun tribine girmis anlam veremedim. Sorun yasamamaniza cok sevindim🙏🏻

27 ekim 2021 16:21

6. Ss bu benim sevdigim bir sey. Yasim 20lerin sonu ve 7-8 yildir seks hayatim var, kendi evimdeyim, seks hicbir zaman tabu olmadi, kafanizda genel profil olmasi icin soyluyorum. En son iliskimde instagram mesajlasma akisi bu tip goruntuler ve mesajlardan olusuyordu hatta, haftada 4-5 gun beraber kaldigimiz ve cinsellik olan bir iliskiydi. Ama bunu her erkekle yapamiyorsun onu farkettim. Biraz daha cinsellige rahat yaklasan, abaza olmayan ve seks esnasinda sadece kendini tatmin etmekten ziyade olayin ozunde eglence oldugunun bilincine varmis partnerlerle oluyor bu. Bunu yapamadigimiz partnerler bana oral seks yapmaktan kacinan, cinsellige dair bilgisi ve heyecanli sinirli, pornoda gordugu gibi sevismeye calisan, topluluk icinde sarilmayan opmeyen insanlardi mesela ve bunun tesaduf oldugunu sanmiyorum. Ve yine tesadufi olmayan bir sekilde seksting ya da karsidakini uzaktan tahrik etme olayi bahsettigim partnerlerle boyle kendiliginden akar gibi olmuyordu. hep bir zorlama ya da alakasiz zamanlarda goze sokar gibi sacma bir caba vardi. Ornek verecek olursam karnim agriyor yorganin altindayim diye mesaj atmisim, ustunde ne var gibi bir cevap gelmis gibi. Eger partner okeyse ve siz sevismeye yeni yeni basladiysaniz da belki sizin biraz daha cinsellik ozguveni kazanmaniz gerekiyordur, insan kendini tanidikca bu tip olaylar kendiliginden gelisiyor zaten. Hic yapmadiysaniz ve ufaktan girismek istiyorsaniz da lonk diye fotograf atmak yerine modun uygun oldugu bir anda sorabilirsiniz bundan keyif alir misin diye. Her turlu kink, fantezi ve nihayetinde iliskiden tatminin temelinde acik iletisim var cunku.

27 ekim 2021 16:46

7. Bi de karsi taraf size foto geldiginde siz tahrik olup heyecanlaniyor musunuz o da onemli. Herkes sevmek zorunda degil. Siz hoslanmiyorsaniz karsidaki keyif alsin diye yapmak zorunda da degilsiniz. Ya da bu hareketler karsi taraftan gelmeye basladiginda cinsel hayatiniz ne boyuttaydi? Beraber bir kez bile orgazm olmadan ya da sizi hic kendi ustune atlayacak seviyede tahrik etmeden bunu yapan erkekler cok komik geliyor ve direkt abaza izlenimi yaratiyor belki sizi geri tutan da budur.

27 ekim 2021 16:51