sevgilinize oral yaptınız ve boşalmadığı oldu mu?

başlık için özür dilerim çok mutsuzum

1. 2. kez yapıyorum ilkinde boşalmıştı 2.sinde dışardaydık ve stresliydik biri görür diye, 15-30 dk sürdü ve boşalmadı, yeni olduğumu için bir de yavaş yapıyorum, zevk aldığını söylüyor hatta bazen elimle tutarken aşağıdan yukarı bi şeyler geldiğini hissettiğim oluyor ama boşalmadı normal mi süslüler? kendimi kötü hissediyorum. Ona sorduğumda aşkım elinle yap daha hızlı oluyor öyle dedi ama elimle tutarken de her açıdan tutunca olmuyor galiba:/ bilmiyorum çok üzüldüm çok tutkuluyduk önceki seks ve oral deneyimimizde, ten uyumu da var hissediliyor yani ama çözemedim... Acaba kendisi çok mast yapmış ve o yüzden duyarsızlaşmış mı orada bazı yerlerdeki sinirler?

10 haziran 2020 01:42

2. lsfbdknddn dışarda yaptığınız için olmamıştır sokak ortası mantıklı bi seçim mi sence

10 haziran 2020 01:45

3. hatta bazı yerlerde bırak ben yapiyim falan dedi:( ona yetememiş gibi hissettim aslında çok yaşamadık ve onun neleri sevdiğini bilmiyorum ilk cinsellik yaşadığım kişi kendisi ama üzüldüm yani ben yanında olsam ne olmasam ne gibi hissettim

10 haziran 2020 01:45

4. 18 yaşındayım süslü cidden ve soracak kimsem yok özür dilerim burada pek hoş olmadı ama nasıl anlatacağımı bilemedim

10 haziran 2020 01:46

5. Aşkım bi kere yaşandıysa senle alakalı değildir. Dışarıda o stresle konsantre olamamıştır takma kafana.

10 haziran 2020 01:56

6. Süslü merhaba, sorunda özür dilenecek bir şey yok bazı şeyleri yeni deneyimliyor olman ve bunları merak etmen gayet doğal. Bu tarz şeyler birbirinize alışana kadar olabilir ayrıca ilk defa oral yapıyormuşsun, gayet doğal. İlk denememde ben de senin gibiydim yavaştım, elimle destekliyorum vs.. Sevgilim hep çok güzel olduğunu söylüyordu su an 3. senemi 2 sene beraber yaşadık mezun olmadan önce. Övünmek gibi olmasın cok iyi yapıyorum. Kendisi de bunun hakkında konuşurken ilk yapışın nasıldı simdi nasıl harikasin filan demisti. ama bana hiç caktirmadi benim şevkini kırmadı. Yaptıkça gelişiyorsun. Kendini kasma onu tatmin edemiyorum diye düşünme ve minik bi öneri alttaki topcuklari ihmal etme nsndndndnd

10 haziran 2020 01:58

7. Ya cok uzuldum buna. 18 yasindasin be kusum tamam cinsel olarak aktif olmak okay ama bak boyle oluyor iste. Disarida bi yerde bi tane tip gelemiyor diye kendini yetersiz hissediyorsun. Cidden bu ulkede cinsel egitim lazim. Duse kalka ogrenmek cok zararli.

Suslu Kendini kotu hissetme. Yapamayabilirsin, bunu yapmak istemeyebilirsin, tam yaparken vazgecebilirsin, gayet normal yaparsin o bosalamayabilir... hepsi normal ve hic biri seni eksik hissettirmemeli. Patnerine bazen parande de atsan olmayabilir. Bunu kisisel algilama. Bir de tavsiyem lutfen disarida yapma kusum ya... ve mutlaka korun.

10 haziran 2020 01:58

8. evet bu normal bi şey. kendini suçlamana gerek yok böyle şeyler olabilir.

ve lütfen dışarıda yapma. evdeysen bile dikkatli ol. tavsiye bak sözümü dinle rica ediyorum iyiliğin için.

10 haziran 2020 02:02

9. sağ olun çok sevindirdiniz beni :)

az önce mesajlaştık çok iyiydin asla aksini düşünme dedi, dışarıda olduğu için stres olduğunu ve videomuzu çekip yayınlarlar falan diye korktuğunu söyledi

elle tutma meselesine gelince de ben o şekilde tutunca penisteki en hassas bölgeye gelmiyormuş öyle dedi

yani bi seferlik bir şey kimsede suç yok ama ben biraz kendimi kötü hissettim tabii

çok sağ olun süslü ablalarım<3 tavsiyelerinizin hepsini dikkate alacağım anlayışınız ve sıcaklığınız için teşekkür ederim

10 haziran 2020 02:04

10. Oldu tabii onun bana yaptigi ve benim orgazm olmadigim da oldu. Cok normal seyler. Oncelikle her zaman ayni isteklilikte olmayabiliyoruz, kafamiz dolu olabiliyor, konsantre olamayabiliyoruz ki siz bir de disaridaymissiniz, yorgun olabiliyoruz ve daha bir suru sebepten her seferinde olmayabiliyor. Ben 32 yasindayim, 13 senedir cinsel olarak aktifim ve su anda da bu tip durumlar olabiliyor. Ilk zamanlar tecrubesizlik, utanma, partnere alismaya calisma, neyi sevdigini kendinin de cok bilmemesi gibi sebeplerden cinsellik bu mu yani dedigim bile olmustur. Zaman icinde alistikca guzellesiyor.

10 haziran 2020 02:07