sevgilinize verdiğiniz en büyük borç ne kadardı ve geri ödemesi ne kadar sürdü ?

süslüler her kişi ve ilişki için durum farklıdır biliyorum. bir yıldan fazla süre önce erkek arkadaşıma ihtiyacı olduğu için yüklü bir miktarda parayı borç verdim. sonrasında yine ihtiyacı oldukça attığım zamanlar oldu. küçük bir ilçede okuduğu için çalışma imkanı yoktu, sonrasında bulduğu işi de anlaşamadığı için bıraktı. ek olarak ailesi maddi olarak yardım etmiyor. o zamanlar sorun etmiyordum çünkü çalışıyordum. bir süredir çalışmıyorum işi bıraktım. bunu bildiği ve kendi ağzımla da birkaç kere istememe rağmen bu borç bana ödenmiyor, kendimi salak yerine konmuş hissediyorum. paradan çok düşüncesizliği ve verdiği sözü tutamayışı canımı sıkıyor. bu noktada rest mi çekilmeli aklım çok karışık, zor bir dönemden geçiyorum ılımlı tavsiyelerinize ihtiyacım var

1. bugün ayrılsan hayatta o parayı ödemez bence.

4 mayıs 2024 17:39

2. restten kasıt ne ? ayrılmaksa eğer o para gelmez. hoş şu durumda da gelmiyor sanırım.

işi yok, geliri yok, nasıl ödeyeceğini düşünerek vermiştiniz ki parayı ?

4 mayıs 2024 17:41

3. A2 süslü süre verip, süre sonucunda da değişen bir şey olmazsa ayrılacağımı söylemek, başka ne yapabilirim inanın bilmiyorum.

Kendisi bana, başka arkadaşlarının da ona borcu olduğunu onlar ödedikçe eline geçeni bana göndereceğini ve çalışıp kazandığını vereceğini söylemişti. Ne o arkadaşları ödedi borcunu ne de kendisinin uzun bir çalışma hayatı oldu.

4 mayıs 2024 17:54

4. A3 süslü 1 sene öncesinin 25 bin lirası. Arkadaşınıza da üzüldüm. Umarım benim param geri gelir ne diyim

4 mayıs 2024 17:58

5. Süslü üzgünüm o para artık sana dönmez, sen de sevgilisini bile dolandıran birinden ayrılırsın diye unut ediyorum.

Okuyan herkese bir dost, abla tavsiyesi vazgeçebileceğiniz tutarda borç verin illa verecekseniz.

4 mayıs 2024 18:02

6. Kızlar ben sizi gerçekten anlamıyorum. Bir erkeğe neden para veriyorsunuz? Erkek bu. Para lazımsa inanın bulur. Sizin çalışmayacağınız yerlerde, şartlarda onlar işe girer çalışırlar. Para isteyen erkek bir işe yaramaz. Hiçbir anlamda. Bunu hepinizin yaşarak öğrenmesi lazım sanırım. Hadi diyelim benim kadar keskin görüşünüz yok bu konu hakkında. Olabilir, sevgilim diye bakıyorsunuz olaya. O zaman paranın neden peşine düşüyorsunuz? Burada sorun paranın sana konuşulan zamanda ödenmemesi değil. Önemsiz olan para değil. Para önemsiz olsaydı yine sevdiğim adam, canım benim diye düşünüp yine paranın peşine düşmezdiniz. Para önemli işte. O zaman verme. Hem olmayacak işler yapıyorsunuz hem kendinizle çelişiyorsunuz.

4 mayıs 2024 18:09

7. Asla vermem öyle büyük miktarlar. He ben eşime kredi çekmiştim iki sene önce on bin tl kadar ama bizim birkaç ay sonra nişanımız vardı zaten kaldı ki ben de araba alırken o vermişti falan. Yine de gelin ata binmiş ya nasip demiş bu para benim umrumda olan bir miktar değildi sorun etmezdim. İnsan az çok tiyniyetini anlar karşısındaki insanın ben istemiyorum desem de eşim yemez içmez o parayı her ay atardı bana. Böyle işsiz güçsüz çalışmayan tiplere kullandırmayın kızlar kendinizi erkekler gerçekten prenses olmuş ya utanmaz arlanmazlar. Çalışmaya götü yok ama kız parası yiyor parazit gibi

4 mayıs 2024 18:19

8. Bin lira istemişti kartımda yok nakit veririm demişti yolladım, akşam da nakit olarak verdi.

300-500 lira neyse de lütfen peşine düşmeniz gereken miktarlarda kimseye para vermeyin. 25 bin lirayı anca kocama, anneme falan veririm sevgiliye verilmez süslü ya. O paranın döneceğini hiç zannetmiyorum. Alışmış adam sizden geçinmeye.

4 mayıs 2024 18:35

9. Beni 3 kez tatile çıkaran sürekli hediyeler alan hiç hesap odetmeyen sevgilim maaşından iki gün önce borsadan bir hisse almak için 10.000 TL istedi. 14.000 TL vardı nakit olarak elimde ve iki gün sonra gerçekten verecekti. Ama vermedim altin aldım vs dedim erkeğin en son para isteyeceği kişi sevgilisidir. Evlilik durumları ayrı tabi.

4 mayıs 2024 18:37

10. Ben değil ama bi arkadaşım sevgilisine 20 bine yakın borç verdi. çocuğun işi olmasına rağmen parayı asla ödemedi, üstüne arkadaşımı aldattı bir de :D sonrasında Paranı vericem diyerek iban istedi ama tabii ki ödemedi.

4 mayıs 2024 18:41