sevgilinizin arkadaşlarıyla gece kulübüne gitmesine izin verir misiniz?

bu soruyu halihazırda ilişkisi olan süslüler cevaplarsa sevinirim.

1. Nope, istemeye cesaret edemiyor zaten izin

28 eylül 2021 20:46

2. hiç sevmiyo öyle yerleri gitmez asla ama isteseydi verirdim.

28 eylül 2021 20:48

3. Izin falan hos bi laf degil bence. Anasi babasi gibi olmaya gerek yok. Sevgilim arkadaslariyla disari cikiyor arada sirada. Ben de cikiyorum. Birbirimize haber veririz neredeyiz vs ama izin durumu olmadi hic. Saygisizca geliyor. Bir de yani o kadar guvenmiyorsam salarim ben adami.

28 eylül 2021 20:49

4. Hayır

Ama olay izin vermemekte değil

Adam gibi adam Kendi gitmek istemeyecek zaten, bunun tartışma konusu olmasına bile sebep vermeyecek

28 eylül 2021 20:50

5. nerdeyse 7 ay sonra sozluge girdim beni arkadaslarıyla gece kulubune gidip aldatan sevgilimi dusunmekten bıktıgım icin ve ilk soru bu cıktı. gitmesin gitmesin gitmesin

28 eylül 2021 20:50

6. Süslüler üniversitesilerin tanışma partileri oluyor ya öyle birşey arkadaşları gidiyor bilemedim ya

28 eylül 2021 20:52

7. bir şey demezdim ya. benden ayrılmayı göze alıyorsa, daha iyisini bulacağını düşünüyorsa aldatsın. Kendi değerinizin farkında olun süslülerim. Aynı şekilde ben de giderken izin almam sadece haber veririm ve sevgilime aşığım asla aldatmam.

28 eylül 2021 21:00

8. Gece kulübü ve tanışma partisi farklı bence . İliskide izin alma durumunu sevmıyorum kimseyi kisitlamadıgım halde iki ilişkimde uyucam deyip kulübe gittikleri için bitti . Hayır gidiyorum dese uyuz olurum ama çaktırmam  ne aramaya yalan söyleyip de bok ediyorsun tanışma partisine yollamazdım

28 eylül 2021 21:23

9. Tanışma partisine gitmeyince tanışılmıyor mu? En az 4 sene sürekli göreceğin insanlarla tanışmak için illa içkili dipdibe bir ortamda mı bulunmak lazım?

28 eylül 2021 23:42

10. kendisi gitmek istemeyecek o yüzden gidemez. bensiz kulüplerde takılmak isteyen, flörtleşmek için ortam kollayan adamdan bir yol olacağını düşünmüyorum.

29 eylül 2021 13:11