sevgilinizin babasi annesini kucuklugunden beri aldatan biriyse sevgilinizden suphelenir miydiniz?

1. Hayir nalaka

28 şubat 2022 20:26

2. annesi için kötü hissettiğinden bu durumu başkasına asla yaşatmamaya söz vermiş biri de olabilir yani bilmek imkansız. herhangi birinden şüpheleneceğimden daha fazla şüphelenmem, karşı tarafa haksızlık.

28 şubat 2022 20:33

3. Annesine yapılan haksızlıklara tetiklenmiş, annesinin yaşadığı iğrenç hislere üzülüp de tam tersi olmuş da olabilir

28 şubat 2022 20:33

4. Süslüler aşırı babacı biri ama. Tip olarak anneme benzesem de karakter olarak babama benziyorum demişti bir keresinde. babasıyla arası aşırı iyi.

28 şubat 2022 20:37

5. Alkol bağımlısı olan adamın iki oğlu varmış süslü birisi babasını göre göre örnek almış alkolik olmuş diğeri babasını göre göre ağzına alkol almaması gerektiğini öğrenmiş. Sevgilinin ne kadar karakterli olduğuna bağlı olarak değişir

28 şubat 2022 20:39

6. Her aldatan adamın babası da aldatiyordur diyemeyiz ama eski sevgilimin babasının annesini aldattığı ortaya cikmisti. Çok değil 2-3 yıl sonra ben de aldatilmisim. Belki defalarca aldatıldım onu bilmiyorum ama en az 1 onu biliyorum.

Bir de o adi adam sevgilime aman oğlum ye, iç, gez paranı harca diye akıl vermişti. Oysa biz evlenmeyi düşünüyorduk. O kafadaki adam oğluna yuva kurmayı değil hovarda olmayı öğretir işte ne olacak

28 şubat 2022 20:40

7. Benim eski sevgilimin de babasi boyleydi. Ben seni asla aldatmam vs diyodu ama ben de aldatilmisim bir suru kizla sjkfsjdk

28 şubat 2022 21:02

8. Farklı zamanlarda söyledi süslü.

28 şubat 2022 21:19

9. anne de bu adamla evli kalmaya devam etmiş. cocuk, çocukluğundan beri bu tabloyu bilinçaltına kodlamış, durum vahim

28 şubat 2022 21:22

10. Suslu bir kac yil once ayrilmis annesi babasi.

28 şubat 2022 21:24