sevgilinizin siz olmadan gece kulübüne gitmesine müsaade ediyor musunuz?

bu konuda sanırım biraz yobazım.sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir ? kalp kırmadan yorum yaparsanız çok sevinirim.

1. Ben de ortamdan çok rahatsız oluyorum :( ama sevgilimi de kısıtlamak asla istemiyorum

5 mayıs 2019 16:23

2. Şimdi birazdan "birbirinizin hayatına bu kadar karışmayın yhaa özgür birey olun" cular gelir eminim.Ben de izin vermem, belki çok önemli bir şey kutlayacaklardır tanıdığım arkadaşlarıyla gider eğlenir gelir.Bunda bir sıkıntı yok.Ama sürekli gece kulüplerinde gezen, ordan oraya savrulan bir adamla ciddi ilişkisi olacağına inananları ben hiç anlamıyorum.Seni seven saygı duyan ciddi düşünen adam neden her gün gece kulüplerine gitmek istesin? Çok saçma bir zihniyet.Çevremde örneklerini çok gördüm. Ay kanka biz özgür bir çiftiz edalarıyla başladı bunların hepsi, sonu da fiyasko."Özgürlük" kelimesinin arkasına saklanıp kendinize yalan söylemeyin lütfen.Demem o ki yobaz değilsin sağlıklı bir ilişki için gayet normal bir bakış açısı.

5 mayıs 2019 16:27

3. Sürekli giden bir tip değil hatta daha önce de hiç gitmedi.Geçen konuşurken konusu açıldı ben de bir şey demek istemedim.Ya bir şey yapacağından değil de ortam beni çok irrite ediyor , bilemiyorum.

5 mayıs 2019 16:29

4. Gidenlere Asla bir lafım yok yanlış anlamayın

5 mayıs 2019 16:30

5. Evet gittim "izin" vermememin sebebi gitmiş olmam zaten.Siz o leş ortama sevgilinizin gitmesi için "izin" verebilirsiniz.

5 mayıs 2019 16:39

6. Anonim4 lütfen leş falan demeyin herkesin kendi hayatı :) ben sadece merakımdan sordum soruyu inşallah tartışma çıkmaz

5 mayıs 2019 16:41

7. Aşağılamak amaçlı leş yazmadım, türkiyedeki bir çok gece kulübü maalesef sadece avlanmaya gelen erkeklerle dolu.Bunda yaşadığımız coğrafyanın etkisi var tabii ki, bu yaşlarına kadar bastırılmış duyguları böyle açığa çıkıyor.Ülkemizde cinsellik bastırılmış bir konu o yüzden de böyle eğlence mekanları mahvoluyor.Düzgün mekan bulduysanız ne mutlu size süslü, ama benim gördüğüm kadarıyla olan o ortama erkek arkadaşımı sokmak istemememin tek sebebi çok irrite edici bulmamdı.

5 mayıs 2019 16:47

8. Teşekkür ederim cevaplarınız için

5 mayıs 2019 17:07

9. Anonim8 yuh :d

5 mayıs 2019 18:27

10. izin vermem salmam neya köpek mi bu adam aynısını sizze yapsa hoşunuza gidermi?

5 mayıs 2019 18:43