sevgilinizle sevişiyor musunuz ?

bu konuda çok önyargılıyım. güven problemim var. lütfen dürüst, gerçek cevaplar istiyorum. sözlükte sanki herkes sevgilisiyle cinsel ilişkiye giriyormuş gibi cevaplar veriyor

1. Inanır mısın? Sevgili olmadan bile sevişenler var burada. Görünce şoklar geçirmiştim. Düşünsene sevgilim değil ve sevisiyorsun omg 😱

17 aralık 2020 22:30

2. Anonim 1 dalga mı geçtin anlayamadım ama ben bu konuya tuhaf bakıyorum ve bu düşüncemi değiştirmek istiyorum ama bunu bir türlü kıramıyorum

17 aralık 2020 22:32

3. 4 yıllık ilişkim var elbette sevişiyorum bundan daha doğal ne olabilir ki?

17 aralık 2020 22:33

4. Lince uğrayacağını bilerek sorulmuş bir soru.

17 aralık 2020 22:34

5. Anonim 3 işte bana bu biraz tuhaf geliyor lütfen yadırgama ama biraz tutucu bir ailede yetiştim ben değişmek istiyorum ama içimde bir yerlerde böyle yaparsam anne babamı utandıracağım hissi var

17 aralık 2020 22:35

6. Anonim 5 lince uğramak için yazmadım bu soruyu kesinlikle yukarıdaki sevgilim cinsel ilişki istiyor ama ben istemiyorum sorusuna istinaden yazdım çünkü ben de bu kafadayım biraz ve bunu yenmek istiyorum

17 aralık 2020 22:36

7. Anonim 4 ben de öyle sanıyordum. Ama burda aslında öyle olmadığını gördüm ve şaşırdım çünkü benim çevremde böyle değil ya da bilmiyorum burdaki insanlar bu konuda dürüst mü

17 aralık 2020 22:38

8. benim ailem de muhafazakar süslü, ben sevişiyorum evet ama bi başkası olsa güvenemezdim ben de galiba

17 aralık 2020 22:39

9. Ben sasirmanizi anlıyorum. Bir Türkiye gerçeklerine bakıyorsun, muhafazakar ailelerin çokluğuna bakıyorsun, okuduğun haberlere bakıyorsun bir de süslü sözlüğe bakıyorsun. Süslü sözlükte sevişmeyi bırak üçlü yapmak, eskortluk hatta swinger bile dünyanın en normal şeyi sayılabilir. İğnelemek için söylemiyorum kesinlikle. Ben de sözlüğe ilk kaydoldugumda böyle hissetmiştim. Dünyamız küçükmüş demekki ne diyeyim.

17 aralık 2020 22:39

10. Sevişenler niye savunmaya geçiyor hemen? Sevişin kardeşim karışan mı var , niye sinirleniyorsunuz?

Örneğin sevişmeyenlere karışan var bu sözlükte. Ama kimse sizin gibi sevişmiyor diye savunmaya geçemiyor çünkü linç ediyorsunuz bu nasıl bir ironi arkadaş ya dndndnnd

Sevişmek istemediğimizi utana utana söyler olduk bu ne ya bdnsnshhd