sevgilisi/kocası cezaevinde olan var mı? motivasyonunuzu merak ettim?

tiktok’ta kocaları/sevgilileri hapse girmiş kadınların feed’ine düştüm, asla ilişkiye devam etme motivasyonlarını anlamıyorum yaşayan varsa dinlemek isterim şunların cevabını; suçu neydi, ne zamandır berabersiniz, kaç yıl yatacak, bekleyecek misin, sana zarar vermesinden korkmuyor musun? bu arada böyle bi ilişkiye şahit olan varsa onlar da cevap verebilir

1. Benim de bu konuyla ilgili merak ettiğim bişey var. Çalışmayan kadınlara kocası hapistr olunca devlet destek veriyor mu acaba. Nasıl geçiniyo bu lar bi de çoluk çocuk

2 mayıs 2024 18:18

2. Motivasyon belli >>>>>>>>>>>>>>>>>>> yarrakusdelirus vakası

2 mayıs 2024 18:47

3. Ss bir akrabam kendisine atılan bir iftira yüzünden (uzun hikaye) hapse girdi. İşle alakalı bir şeydi. Ortada cinayet, taciz vb büyük bir suç yok. Eşi sağolsun terk etmedi destek oldu. Zaten kısa bir süre sonra çıktı. Böyle durumda olanlar da var herkesi aynı kefeye koyup yargılamayalım. İşlediği suça, şartlara vs göre değişir. Gidip de tecavüz/cinayet suçundan hapse giren adamı hala terk etmeyen kadını tabi ki yargılarsın ama hapislerde masum insanlar da var.

2 mayıs 2024 21:45

4. Bende tiktokta goruyorum ve soka ugruyorum. Yorumlarda bile herkes yapma etme diyor o kadinlar hala kocam da kocam video cekiyor. Ustteki suslunun dedigi gibi iftiradan vs girmedikleri de tiplerinden belli oluyor. Adam burnunu disari cikaramiyor, belli bir dk konusmasi var, kadina maddi bir destegi yok ama kadinin nereye gittigine ne giydigine vs her seye karisiyor. Bunu erkeklik saniyorlar :d cidden varosluk ve yarraktaparlik baska bi sey degil. Boylelerine uzulmuyorum bile bile lades diyorlar. Hem cirkin hem fukara hem suc makinesi adam beklenir mi amk kendine saygin olsun biraz. Adam cidden mafyadir zengindir her turlu krallar gibi yasarsin anlarim beklemeni de bu kenar mahalle abilerini kim napsin

2 mayıs 2024 22:18