sevgilisi olmayan kızlar napıyorsunuz, hayat nasıl gidiyor?

yani bu aralar deli gibi sürekli aklımda bu konu var. daha önce hiç sevgilim olmadı. geldik üniversitenin son sınıfına. mezun olucam çevremde bu sefer kimse kalmıycak. üniversitede dahi kimseyle tanışamamışım. hayatım boyunca yalnız olacağımı düşünüyorum artık. bu aralar mutsuzluk sardı tamamen. hayatımı paylaşacağım, beraber birlikte çoğu şeyi yapabileceğim birini istiyorum ama yok yok. boşluktan saçma sapan hayallere giriyorum. en imkansız olaylara. siz neler yapıyorsunuz ne hissediyorsunuz?

1. Burdan sadece sevgilim olsun başka bi şey istemiyorum gibi gözükmek istemem. Kendimi stajlarla, bir şekilde aktivitelerle, kendimi geliştirebileceğim şeylerle doldurmaya çalışıyorum. Ama hayatımda hep bir şeylerin eksikliğini yaşıyorum sanki. Mutlu olamıyorum. Bu yüzden sordum.

7 ocak 2019 01:43

2. Üniversite hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı. Sonrasında gayet sevgilili bir yaşamım oldu. Yani çok olmadı ama birkaç tane oldu bana kadar :d üzülme süslü

7 ocak 2019 01:46

3. Sizin üniversite 1 versiyonunuzum. Son zamanlarda ben de takılmaya başladım buna. Hayırlısı diyip geçiyorum vallahi.

7 ocak 2019 01:49

4. bu durumu gözünüzde çok büyütürseniz , sevgilinizin olma olasılığı da o kadar düşüyor.biraz akışına bırakın yani sürekli kafanızı kurcalamasın.ortam da kötü kızlar ,benim önüme çok kişi çıktı ama güvenemedim . paranoya oluştu bende.

7 ocak 2019 02:01

5. süslü ben de şöyle bir durum mevcut. çok uzun seneler hiç erkek arkadaşım olmadı. kardeşim de yok. çok yakın arkadaşlarım da olmadı. ha oldu ama uzun soluklu değildi. e bi yerden sonra kendime yetmeyi de öğrendim. bu sebeple erkek arkadaşımın olduğu dönemler boğulduğumu hissetmeye başladım. sürekli dip dibe olmak, konuşmak, neredeydin, ne yaptın gibi soruların yanıtlarını vermek şu an yazarken bile beni boğdu. zaman geçtikçe sevişelim ama sevgili olmayalım modunda biri olduğumu keşfettim. bu sebeple şu an hayat olması gerektiği gibi. ne iyi ne kötü ama keyfim yerinde.

7 ocak 2019 02:24

6. ben de ayni sizin gibiyim tek farkim 3.sinifta olmam. karsi cinsle munasebetim tatillerde opusup koklasmak bu kadar. kendi sehrime donunce yine kimseyle iletisim kurmuyorum, birileriyle hasbelkader flortlesirsem ikinci gun gule gule diyorum. bu durumu pek sorun etmiyorum acikcasi bizim yasimizda iliskiler pek saglikli olmadigi icin ama bazen aranmiyor da degil, kismet diyip geciyorum

7 ocak 2019 03:43

7. yalnız kalma korkusuyla üniversitedeyken bir sevgilim olmuştu. çocuk benden çok hoşlanıyordu ben bir şey hissetmiyordum. iyi de arkadaş olduğumuz için beraber zaman geçiririz düşüncesiyle hareket ettim. sonra gerçekten pişman oldum kararımdan. yalnızlık hissini maalesef ilişki geçirmiyor. sevmediğiniz birinin elini tutmak dahi içinizden gelmiyor zaten. o zamandan beri sevgilim olmadı. çalışıyorum, güzel bir çevrem var ama hiçbir zaman tamamen mutlu hissetmiyorum. keşke ilişkim olsaydı demiyorum ama keşke gördüğümde heyecanlandığım biri olsaydı diyorum hayatımda

7 ocak 2019 04:34

8. 2 yıldır sevgilim yok. 25 yaşındayım. Bir yandan olsun istiyorum bir yandan aman kim uğraşacak diyorum. Kariyerimi halledeyim gerisi gelir diyorum. Saldım sanırım.

7 ocak 2019 06:54

9. 10. anonimin dediğini ben de yaşadım ve çok yıpratıcıydı. tam artık yalnızlıktan bıktığım bir zamanda benden çok hoşlanan biri karşıma çıktı, ama hislerimiz karşılıklı değildi, belki zamanla severim bir şans vereyim diye ilişkiye başladık ama yok yani olmadı ve o kadar kötü hissediyorum ki kendimi onu da boşa oyaladım. bir kez daha benzer bir durum olmuştu öncesinde. şimdi çok aşık olduğum, aklımdan çıkaramadığım biri var ama friendzone’dayım :d o aklımdayken başkasıyla flört de edemiyorum gözüm kimseyi görmüyor. bilmiyorum halim ne olacak. neyse bir gün biz de karşılıklı sever seviliriz umarım :d

7 ocak 2019 08:22

10. valla universiteden sonra cok zor kizlar. 29 yasindayim yaklasik 1.5 yildir sevgilisizim, yok anacim, bulunmuyor :(

7 ocak 2019 19:55