sevgilisi zevksiz ve kötü giyinen süslüler ?

süslüler yazın neyse ama kış kombinleri çok kötü ya bi de asla kaliteli marka bi şi alayım derdi yok sinir oluyorum. kazancı falan yerinde yani 9 bin kazanan bi insan ayda iki kazak alsa kaliteli bi senede dolap oluşur gider. gidip trendyol men polyester şeylerle takılıyor ha konu marka da değil lcw defacto gayet güzel şeyler üretiyor erkek reyonunu beğeniyorum ama takmış trendyola kaç kere bi şeyler gösterdim bu sana çok yakışır bak diye bi gömleğe 200 vermem o ne deyip duruyor. boyu da uzun kazakların kolu hep kısa gibi kaç senelik kim bilir tam oturuyor falan üzerine desenli bi kaç tanesi demode yani. oversize şeyler gösteriyorum çok yakışıyor sana böyle alalım diyorum ki aldım da birkaç kez mavidir ltb falan çok severek giyiyor ama kendisi asla buralara bakmıyor bile. ben de indirim dönemi takip ederek alışveriş yapan biriyim ama hep kaliteli almaya çalışıyorum bana kura para veriyorsun o ürünün ederi o değil gibi hesaplar yapıyor. yazdıkça sinir oldum belki sevgilisiyle böyle bi şey yaşayan kibarca çözenler vardır iç dökme sorusu oldu siz nasıl değiştirdiniz bu yönünü?

1. süslü bu kapris değil bence, soruya gelebilecek linçleri göz önünde bulundurarak bunu yazmak istedim. 6 yıldır birlikteyiz sevgilimle, öğrenciyiz ikimiz de ama onun da çok güzel kıyafetleri var biliyorum abisiyle ortak zaten dolapları ama sürrrekli eşofman giyiyor. 2 yıl önce alıştı spora gidiyodu o zaman spordan cıktıktan sonra buluşuyoruz diye bişey demiyodum ama sporu bırakalı çok oldu hala devam ediyor. outdoor tarzı zaten sevmiyorum ama jogger tarz eşofmanlar da değil baya çizgili adidas badi ekrem eşofmanın lacivertini falan giyiyor. başta işte bulusmaya x saat hazırlanan kız yanına esofmanla gelen erkek memelerini falan atıyodum ama baktım anlamıyo bu sefer askım sana bunlardan alalım mı demeye basladım sizin gibi pinterestten kıyafet kolajları falan attım atmamdan hoslanıyo ama icraat yok yüzüne söyledim direkt. yanına hazırlanıp makyaj yaparak geliyorum sen saçını bile taramayıp eşofmanla gelince ben kendimi kötü hissediyorum, konu seni beğenmemek değil ama sanki ilişkimize gösterdiğin özen bitmiş gibi hissettiriyor, sen ayrılmak istemişsin de ben nolur devam edelim ben sensiz ölürüm demişim gibi bir imaj veriyor dışarıdan dedim. çok şükür bu sayede baya baya aza indirgedik bu eşofman işini

11 mart 2022 02:25

2. Asıl trendyola verilen para çöp oluyor ya :(. Ben açık konuşuyorum süslü. "Canım şöyle biraz daha iyi şeyler alsan hem daha uzun süre kullanırsın hem daha kaliteli durur üstünde. Bak etiketinde de %pamuk yazıyor %100 yün yazıyor. Çok sağlıklı o yüzden değer bu paraya..  abuk subuk yerden 3 tane alacağımıza buradan alalım da düzgün olsun en azından.. zaten ne alsan uzun süre kullanıyorsun, malına iyi bakıyorsun.. " gibi gibi şeylerle ikna etmeli. Beraber alışverişteyken ya da internetten ona atarak bir şeyler söyleyip duruyorum .

11 mart 2022 02:47

3. Bir de indirim dönemlerinde sürekli ona da bir şey bakıp atıyorum :( ucuz görünce alır belki diye dkdkfkf

11 mart 2022 02:50

4. Süslüler ben bu dediklerinizi bir seneye yakındır yapıyorum zaten. Ama benimki bildiğiniz cimri ya bu huyu dışında olumlu özellikleri olmasa zaten ayrılırdım ama işinde gücünde aklı başında bi insan yaşlarımız da 26 falan yani küçük değiliz. Sizin dediklerinizi yapıyorum mesela bana kahverengi kazak bakar mısın aşkım diyo ben de hep indirimden mavi ltb lcw defacto falan atıyorum yuh bu ne çok pahalı bak trendyoldan kupon var 120 liraya kazak var ikincisi şu kadar indirimli nasıl sence diyo?? Ben de alışverişi çok seven biriyim aynı kazancımız bana sürekli bi kazağa 200 300 verilir mi deyip duruyor sanki aq ekonomisi süper de ben massimo dutti falan alıyorum. Aldığım markalar max mango o da indirimde takip ederek. Marka takıntısı varmış bende aynı ürünü trendyolda görsen almazsın marka değil diye diyor halbuki olay kalite yıkayınca ağzı yüzü dağılmaması, dolabı açıp giyecek bi şeyim yok demeye sebep olan ürünler almamak bunu anlamıyor asla. Üç dört pantolonu vardır ki olabilir de kalitelidir döndür döndür giy ama hepsi trendyol men dar gibi değişikler ya.

Alışverişe çıkıyoruz süslü mağaza geziyoruz ama hep bi şeyler alarak ayrılan ben oluyorum oradan. Sürekli bu ne böyle çok pahalı internetten alışveriş en iyisi deyip duruyor. En azından birbirimizin zevkini görmeye yarıyor gezmek hani şu çok yakışır sana deyip aklına giriyorum. Bana soruyor bu nasıl diye zevkime de güvendiğini söylüyor ama Off hep aynı dandik şeyleri almaktan vazgeçmiyor kıyamıyor parasına :((

11 mart 2022 03:00