sevgiliye masaj hediye etme ?

hediye sorularını görünce ben de merak ettim süslüler. sevgilim iş gücü çok olan bir yerde çalışıyor. hep masaja gitmek istediğini söyler sizce böyle bi hediye alsam nasıl olur?

1. Ala "kavak"... tövbe est

16 temmuz 2019 16:48

2. Birlikte gidileceksen neden olmasın

16 temmuz 2019 16:55

3. Gayet guzel bir hediye bence. Beraber de gidebilirsiniz, hos oluyor. Orada calisanlar da ekmeginin oesinde sonucta, kimse bilmem kim gelse de minciklasam demiyor, hakaret edenler en basta o kadinlara hakaret ediyor. Bir gun siz de gidin masaja, sinirlere dr iyi geliyor.

16 temmuz 2019 16:57

4. süslüler ben zaten gittim masaja daha önce acayip güzel bi şey. bir süslü kavak falan demiş ama anlamadım. sonuçta 5 yıldızlı bi otelde masaj yapılacak nasıl bir ortam sanılıyor bilmiyorum. ki ben her istediğinde ovarım onu onda bile bin kere allah razı olsun nasıl bi iyilik yaptın bilemezsin der ondan görüşlerinizi merak ettim.

16 temmuz 2019 17:01

5. En iyi masajı ya erkekler ya da eli ağır kadınlar yapar. Hiç hayatınızda normal bir masöz/masörle tanışmadınız mı? Tövbe diyen Aklına sarışın uzun boylu ablalar gelecek Kadar cahil değildir inşallah.

Soruyu soran süslü çok iyi düşünmüşsün bence.

16 temmuz 2019 17:02

6. “Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda”

16 temmuz 2019 17:08

7. Mutlu sonlu masaj sandılar galiba, güzel bir otelde önden hamam sonra masajla efsane oluyor, orda çalışanlar da sandığınız gibi hayat kadını değil, bu işin eğitimini alan imsanlar

16 temmuz 2019 17:10

8. 2-3 ayda bir düzenli olarak yaptıgımız aktivite.

taylandlı ablalar işinin ehli, umurlarında bile değil günde kac tane insanla muhattaplar.

baya da güzel bir hediye. biz de hep cift masajın gidiyoruz aynı anda girip cıkıyoruz, sonrasında dus, sauna. süper vakit geciriyoruz. kesinlikle alın.

16 temmuz 2019 17:13

9. Bunda bile farklı şeyler düşünenler siz çok porno izliyorsunuz sanırım ajsksh. Süslücüm bence çok iyi bir fikir ^.^

16 temmuz 2019 17:14

10. kesinlikle harika, ben de yapmayı düşünüyorum yıldönümü hediyesi olarak. Tek sorun kadın, erkek ayrı saunalar oluyor çoğu otelde, aynı şekilde hamam da.

aranızda deneyimliler varsa Siz daha önce nerelerden aldınız acaba? Grupanya'dan fırsat kovalıyorum ama emin olamıyorum açıkçası. Soru sahibi bu arada senin de değerlendirmeni bekliyorum, güzel geçer umarım.

16 temmuz 2019 17:25