sevgiliyi hem çok sevmek hem de nefret etmek?

süslüler ilişkide bana yaptığı haksızlıklardan dolayı sevgilimden bazen nefret ediyorum içimde bir öfke var ona karşı ama hem de çok seviyorum. yoğun bir sevgi var içimde. aşk böyle bir şey mi hem sevgiyi hem nefreti barındıran? sizin de böyle hisleriniz oluyor mu?

1. Olabilir süslü 4 yıllık bir ilişki çünkü.

3 ağustos 2019 18:08

2. Aldatması, gece gezmesi,hakareti vs hiç yok. Sadece birçok sorun yaratan temel konu arkadaşlarını çok ön plana koyması. Ayrıca duygusal, romantik ve ince fikirli olmaması. Mesela atıyorum erkek arkadaşının doğum günü için organizasyon yapar ama benimki için yapmaz. Sevgisinden de eminim ama işte hepsi birleşince ister istemez sorun yaratıyor.

3 ağustos 2019 18:21

3. Süslüm benim erkek arkadaşımı anlatıyorsun. Birebir aynı sorunlar. Ben de aynı duyguları yaşıyorum. Ve bu normal bi bilemiyorum takibe aldım soruyu bu yüzden

3 ağustos 2019 18:32

4. Benimki erkek arkadaşının doğum günü için de yapmıyor süslü gerçi böyle bir şey yapsa aşırı sinirlenirdim

3 ağustos 2019 18:33

5. Anonim 3 yalnız olmadığıma sevindim süslü, bazen normalmiş gibi geliyor bazen de sanki öyle olmaması gerekiyormuş gibi. İnsanın kafasını karıştırıyor gerçekten. En kötüsü de uyarmaya rağmen düzelmemesi

3 ağustos 2019 22:03

6. Yapıları bu süslüm demek ki. Bilmiyorum ben ayrılığı düşünüyorum son zamanlarda fazlaca ama beraberken de gayet iyiyiz bilmiyorum yani kafam çok karışık

4 ağustos 2019 00:09

7. Ay süslücüm beraberken biz de çok iyiyiz dediğin gibi ve ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum ben de şu an. Hayırlısı olsun ne diyelim:(

4 ağustos 2019 00:46

8. Değilim süslü