yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    21 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    sevgiliyle ne kadar sık görüşüyorsunuz?

    aynı şehirde ama uzak oturuyorsunuz diyelim, işte otobüsle 1 saati geçiyor gibi düşünün, iki taraf da çalışıyor iş yerleri de alakasız. sadece haftasonu mu görüşülür böyle bi durumda? yetiyor mu size?

    1. Ben sadece haftasonu sevişebilitenizi normal buldum. 

    Aksi halde h.sonu hariç haftada 2 veya 3 bennnnce 

    11 ocak 2023 17:56

    2. haftada 2 gün bazen yoğunluk durumuna bağlı olarak 3 oluyor, bence yeterli çok sık buluşmayı anlamsız buluyorum insanın kendinede vakti kalmalı. 

    11 ocak 2023 17:59

    3. Bence haftasonu 1-2 gun yeterli gayet cok sik gorusmeyi sevmiyorum ben 

    11 ocak 2023 18:09


    4. Haftada 1 buluşma+hergün görüntülü konuşmak ideal bence ne sıkılıyorsunuz ne özlüyorsunuz

    11 ocak 2023 18:13

    5. Biz haftada 3-4 falan görüşüyoruz ama aramız arabayla 20 dk olduğu için. Iki tarafta da araba yoksa otobüsle 1 saat hem de çalışan insanlara göre maalesef haftada 1 normal :( bana yetmezdi yine de tabi. işten kaçta çıkıyorsunuz ss? Yazın belki tolere edilebilir saat işi ama kışın da o soğukta otobüsle uğraşmak gerçekten zor olabilir. Ikiniz de ortak bir noktada buluşun yarım saat o gelsin yarım saat siz. Belki öyle olabilir.

    11 ocak 2023 18:25

    6. Ay bir süslü vardı burada otobüsle adamın evine sevişmeye gidiyordu ahahaha

    11 ocak 2023 18:41

    7. Mal mısınız ya arabasız erkekle olmaz, bedava seks muhabbeti. O mesleği icra edene saygım var ama ben seks işçisi değilim yallah başka başlığa.

    Bu arada ikimizin de arabası var ama yoğun ve araba kullanmanın mantıksız olduğı bi şehirde yaşıyoruz, zaten trafik öyle ki metroyla da gitsek arabayla da 1 saat sürüyor :/ ben işten 5:30da çıkıyorum o da 6:30da çıkıyor. İş yerleri çok alakasız yerlerde ama. Haftasonları beraber kalıyoruz, haftaiçi de 1 gün bazen bir şeyler içmeye çıkabiliyoruz. Bana yetmiyor bu arada ama çok yeniyiz daha 2 ay olmadı beraberliğimiz. 

    11 ocak 2023 18:46


    8. Sorun saçma yani ne cevap bekliyorsun? Yetmiyorsa yetmiyordur. Burada konsensus oluşturup "çok normal!" Desek bir anda yetmeye mi başlayacak?

    11 ocak 2023 18:48

    9. Diğer insanların ne sıklıkla görüştüğünü merak ettim anonim 8, ay ne garip tipler doluştu başlığa ya

    11 ocak 2023 18:49

    10. Arabası olmayan erkekle olmaz mı? Kafanız güzelmiş arkadaşlar umarım kendinize araba almak için de kullanırsınız.

    11 ocak 2023 18:56