sevgiliyle sevisilecek yer sorunsalı?

erkek arkadasim gebzede yasiyor ben istanbulda kendisi işe yeni girdi bende ogrenciyim son yılım ikimizde aileyle yasiyoruz ve normal bulusmada opusmek bile dertken susululer ayni durumda olanlar evi olmayanlar sürekli otele mi gidiyor ? ayrica otelin parasini paylasiyor musunuz bende destek olmayi teklif etsem tuhaf mi olur ya bu işler ne kadar sıkıntı :(

1. Hayir yok :(

10 temmuz 2018 18:37

2. Otele veya güvenilir günlük kiralık dairelere bakabilirsiniz.

10 temmuz 2018 19:06

3. biz otelde kalıyoruz, onun ailesi yazlıktayken de onların evinde. mesafe olarak aynı sayılırız o istanbul ben kocaelinde oturuyorum. kocaelinde hiç otelde kalmadık ama grupanyada 100-150 arası gayet temiz ve güvenilir oteller var tercih edebileceğiniz. sadece sevişmek de değil film izliyoruz tvde boş takılıyoruz falan. başta çok yadırgıyorduk otel ortamını ama artık alıştık epey, hiçbir yerde de sorgulanmadık evli değiliz vs. diye. genelde o ödüyor ben de destek oluyorum en son mesela 160 lira gibi bir şey ödedik 100-60 şeklinde bölüştük artık maddi durumunuza göre destek olabilirsiniz süslü.

10 temmuz 2018 22:06

4. siz de isteyip gidip seviseceksiniz suslu adam tek degil, o yuzden kesinlikle parayi yari yariya bolusun. sadece erkege atmak olmaz bence. biz de surekli otel yapiyoruz mecbur kaldigimiz icin. tam olarak ikiye boluyorum fiyati ve kabul edip etmemesine firsat vermiyorum, teklif etmiyorum yani. oduyorum bana kalan kismini. kaliteli oteller evlilik cuzdani vs sormuyor.

11 temmuz 2018 12:51

5. arkadaş evine gitmeyin kızlar ya... ben yalnız yaşıyorum ve bütün arkadaşlarım bu teklifle geliyor bana. hayır demekte de zorlanıyorum... ben davet etmediğim sürece hiçbir arkadaşım benim evime sevişme amaçlı gelsin istemiyorum... lütfen otel veya ev kiralayın maliyeti çok yüksek değil kimseyi de zor durumda bırakmamış olursunuz. haftasonlarınız boşsa mesela havuzlu falan bi otele gidip biraz tatilimsi birşeyler de yapabilirsiniz

11 temmuz 2018 13:44