Benim adım can sevgilimin adresinden yazıyorum bu soruyu ilgi ile takip ediyoruz bir erkek olarak erkeği nasıl gaza getirebilirsiniz onu yazacağım yüzyüze sevişirken ve sevgilimin içindeyken kollariyla sırtımı sararak boynumu ve kulaklarımı emmesi, dilini gezdirmesi ve yalamasi çok hoşuma gidiyor.
Devam et, durma, hadi, daha sert, daha hızlı, içimden çıkma gibi cümleler erkekleri tahrik eder.
a4 adamın penisi minicik sabaha kadar köklese ne olur :d
Khkjkjkj piç sevgilim yazdırdı
Kulak emmek mi? Kulak çöpü müyüz ulan biz A7!!?!?!?
Ya süslüler bir kere sevgilimle sevişirken alkollü kafamla aşama s'k benii yara'gını içimde gezdir demişim. Sevgilim onu daha önceden o kadar azdıran bir şey olmadığını söyledi. Erkekler sanırım bize cringe gelen seyleri seviyorlar.
S*k beni denildiginde kudurmayan adamla karsilasmadim.
Ya kızlar şaka maka en rahat olmamız gereken zaman. İsterseniz söyleyin, istemezseniz söylemeyin. Ama çoğu erkek bu durumda içimizdeki slutty potansiyelini çıkardıklarını düşünerek yükseliyorlar.
S*k beni mik beni bir tık tamam da yar*ağın falan hoş değil bence yani aşırı kaba
yüce rabbim hiçbir erkeği a4 attığı penisle sınamasın valla 10 dakika boğulana kadar güldüm. akılma geldikçe kahkaha atıyorum jfjdfkgn