sevişirken sizi şoka sokan olaylar neler süslüler. biraz gülelim ya da biraz sinirlenelim. anılara göre şerbet :d?

mesela sevgilimde tam bi mesleki deformasyon mevcut. fil gibi hafıza, her ayrıntıya dikkat etme ve hatta ezberleme gibi şeyler. misyonerdeysek beni izler ama şehvet, tutku ifadesi beklemeyin. vücudumda ya da yüzümde yeni şeyler keşfetmeye çalışır mesela ahhhahshshs doggydeysek evi inceler. kabus gibi ya. şöyle aksın gitsin coşalım diyemiyosun. seviştikten sonra mesela nefes nefeseyiz. diyo ki salonun şeklini mi değiştirsem ya sanki koltuğu pencere önüne alsak daha bi boş alan kalır güzel olur gibi. anasının götü daha pipindeki meniler kurumadı eşşek herif ne diyosun?? oralda bi erkeğin uçması lazım dimi. oralda da baya iyiyimdir yani tescil ettirdik onaylattık artık. bende hiçbi sıkıntı yok. adam oraldayken düşünüyo düşünen adam heykeli gibi. 5 ay önce konuştuğumuz bi konuda söylediğim söz aklına geliyo. 42892373 saatlik oraldan sonra durup bana sen böyle böyle söylemiştin orda alt metin neydi diyo valla sinir gelmeye başladı. vuracam kırbacı en sonunda ahahahhahshshs sizinkileri de dinleyelim süslüler keyfimiz yerine gelsin :d

1. Benimki de oralde dusunen adam heykeli gibi. Cowgirlde nedense şarkı açmadan duramıyor...

24 mayıs 2020 18:27

2. Inleyince azgin bogaya dönüşüyor. Nefes alışı değişiyor. Gözü dönüyor. Boynumda öperken bir kez inledim ısırma seviyesine geçmiş. Tutamıyor kendini.

24 mayıs 2020 18:29

3. Anonim 3 sevgiliniz vampir olmasın :d

24 mayıs 2020 18:31

4. Bilemiyorum suslu olabilir. Bir de mesela konuşmayı asla beceremiyor ses çıkarmayı da. Ohh aşkım desem soyle aşkım falan diyor. Ben de seslenmemeye çalışıyorum.

24 mayıs 2020 18:33

5. Ahahhhahaha ay bana bi gülme gelir :d bi de bunların hırlayanları var ben onlardan çok korkuyorum. Adam resmen hırlıyo inlemek isterken. Hoşt ayol :(

24 mayıs 2020 18:38

6. İlk zamanlarda yaptığımız zaman ben s.ktir demiştim noldu diye beni kaldırıp bakmıştı.bir yerim acıdı sanmıştı benim saf sevgilim djsjdj. Süslü seninki insanın sinirini bozar ya.

24 mayıs 2020 18:41

7. Süslü partneriniz iç mimar mı ahzhdjjd. Ben de bir keresinde koltuk altımı yalayan birine denk gelmiştim onun dışında çok ekstrem şeylere denk gelmedim ki bu bile bazılarınca normalmiş.

24 mayıs 2020 18:50

8. süslü sevgilin dedektif cadget mi?

24 mayıs 2020 18:51

9. Ah yok allahtan değil süslücüm. Kesin gözlerini kısıp bel basen ölçümü çıkarır beni sinir hastası ederdi. Gerçi bu raddeye gelmesi an meselesi olabilir ahahhahahshs

Iyyy koltukaltı yalamak mı. içim kalktı süslüüüm :(

Benim arkadaşımın sevgilisinde de ağda takıntısı vardı. Kızı kuaföre göndermezdi, kıza da yaptırtmazdı, her yerine ağdayı kendisi yapardı. Korkunç bi fetiş bence :d

24 mayıs 2020 18:56

10. yukarida biri yazmis sevisirken ah oh deriz yani istemsiz bende bi kere oh askim dedim soyle askim dedi o da ben ah uh gidiyorum tutturdu bu soyle soyle ya yok bisey allah allah :d beynime kan gitmiyo oturup senle mi konuscam

24 mayıs 2020 19:11