sevilmekten, begenilmekten, arzulanılmaktan esirgenmiş bedbaht, incinmiş kalbim ne olacak?

1. Ortalama altı erkeklerin bile bakmadığı bir kız var mı benim gibi? Bazen o kadar üzülüyorum ki demek ki hiç bir albenim,hiçbir sevilesi yanım yokmuş benim diyorum.herkes mi dış görünüş odaklı bu devirde? Güzel bulunmamak, sevildiğini hissedememek, arzulanmamak beni üzüyor.benden hoşlandığını sandığım açılmıyor sürüncemede bırakıyor, hoşlandığım umursamıyor... sorguluyorum sürekli.kendimden bahsedersem burnum kemerlidir okey yüzde kötü bir etki yaratıyor ama elmaciklarım gözlerim iridir mesela.53 kg 170 im.kot tişört gömlek havuç pantolon şeklinde genelde koyu tonda ya da beyaz krem giyinirim.ki çok cafcaflı renklerle rahat hissetmiyorum ve yakıştıramıyorum.meslege yeni başladım, saygın ama çok ağır şartları dolayısıyla bakımsız olduğumu da kabul ediyorum.ama kendime de, yaradılışıma da haksızlık etmek istemiyorum ben böyleyim ve kendimi az çok kabul edip seven biriyim.cekingenim, başta soğuk dururum ama bir adım gelindiğinde çok da verici yapıcı olurum.cevrem zarif citkirildim olduğumu söyler.ve safım.hani salak anlamında değil de taktik bilmem, kurnazlık bilmem, işve cilve hiç bilmem. size sorarım karşı tarafta etki bırakmak nelerden geçiyor, ne yapmak lazım, akışına mi bırakmak lazım yoksa armut piş ağzıma düş olmaz, çabala mı dersiniz süslüler? gercekten çok ihtiyacim var yorumunuza.bu arkadaşınıza yardım edin...

27 eylül 2019 17:28

2. Herkes öyle mi ki :(

27 eylül 2019 17:42

3. Örnek verebilir misin süslü kastın nedir soğuk olup da nasıl cilveli olunabilir ki

27 eylül 2019 17:50

4. Ayrıca ben tek faktörün cilve naz olduğunu düşünmüyorum açıkçası.yani bu kadar basite indirgenebilir mi her önüne gelen eda cilve naz diyor ya.o kadar uzun, çok yönlü yazmışım bu yorumunuz yardimci olmaktan o kadar uzak ki.bari örnek verin şöyle şöyle yapmalısın diyin.3 kelime diyorsunuz, helal olsun bu kadar kolay demek ki size.

27 eylül 2019 18:00

5. Cevap değil ki bu ama süslü.3 kelime bu bu bu...sen birşey anladın mı ,aydinlandin mi, aaa evet denemem gereken bir bakış açısı dedin mi?? Diyorum ki zaten benim yapım naz niyaza elverişli değil :) herkes 7/24 göz süzüyor ,saç atıyor da benim mi haberim yok?? Ve her zaman bingo mu yani??

27 eylül 2019 18:12

6. Anon 4 öyle mi dersin? Kollarım belim cook ince.ama popo var yani.gogus küçük bi de. keşke aldigim üst tarafıma gitse.alirsam direkt basene gider.ama spor salonuna yazılıp istediğim bölgelerden almak istiyorum.sac yüz giyim için ne dersin peki, saçım koyu kahve boyasız, omuzda mesela.

27 eylül 2019 18:17

7. Dış görünüşten daha çok sizin tavırlarınızın etkili olduğunu düşünüyorum. Afedersiniz ama gerçekten çok çirkin arkadaşlarım var ve öyle ilişkileri var ki bazen ben bile imreniyorum. Ayrıca görüntüsü normal olup daha hiç sevgilisi olmamış arkadaşlarımda var çünkü çok huysuz, sevimsiz ve soğuk duruyorlar. Bir şey söyleyince hemen olumsuzluk bulup insanın içini bayıyor, ben bile sevdiğim arkadaşım olmasına rağmen 3 4 saatten fazla dayanamıyorum, erkekler ne yapsın diyorum içten içe. Ayrıca çok işveli cilveli olmaya gerek yok, bende öyle biri değilim ama bir çok sevildiğim ilişkim oldu hatta tahmin ettiğimden çok daha beğenilip sevildim ben kendimi o kadar güzel ve işveli bulmazken böyle oldu. Bence erkeklerin hoşuna giden en büyük şey esprilerine gülmeniz ve aynı fikirleri paylaşmanız, soğuk durmamanız.

27 eylül 2019 18:33

8. offf sizi çok iyi anlıyorum:( çok sevdiğim bir abimin sözünü bırakıyorum bu konu üzerine. üzme tatlı canını, okşa patlıcanını.....

27 eylül 2019 19:42