she/her ne demek herkesin bioya yazdigi?

1. Ben hiç görmedim. Örnek var mı?

29 ocak 2021 19:37

2. Önce Analarına babalarına desinler bana she/her he/him diyin diye kimde görsem yazık kimin çocuğuysa diyip profilden uzaklaşıyorum

29 ocak 2021 19:47

3. Bu cinsiyet mevzusu o kadar karıştı ki artık insanlar kendini nasıl identify ediyorsa biyografisine yazmak zorunda gibi hissediyorlar sanırım.

29 ocak 2021 19:50

4. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/she-her-ne-anlama-geliyor?tab=answers&p=1&options={%22sort_by%22:%22created_at%22,%22sort_direction%22:%22ASC%22} Link)

29 ocak 2021 19:57

5. Cinsiyet değiştirmiş kişiler yazıyor genelde.

29 ocak 2021 21:31

6. Queerlerin yada lgtb toplulugunda bulunan kisilerin kullandıgı bir terim olarak biliyorum

30 ocak 2021 02:28

7. Öncelikle sadece trans/nonbinary (onlar da they/them yazıyor) bireyler yazıyordu böyle, o kişiyi tanımayan insanlar pronoun olarak yanlış şeyler kullanmasın diye. Ama daha sonra cis (trans veya nonbinary olmayan) insanlar da yazmaya başladı hem queerlere destek olmak için hem de cinsiyet konusunda beyanın önemini vurgulamak için. Yani biosuna he/she/they yazanlar sadece translar değil. Amerikada baya büyük bir sorun bu, günlük hayatta queer bireyleri zorluyor bir de inatla o kişinin istemediği zamirleri kullananlar falan da var. Caanım Türkçe iyi ki cinsiyetsiz bir dil

30 ocak 2021 14:13