sibil çetinkaya'nın açıklamasının üzerine halaaa burak yörük'ü takip etmesi çok gurursuzca ve low değil mi?

adam daha napsın yani aldatmış, elifle kaç kere yakalanmış vs. acaba ayrilip mi elif'e geri döndü de sibil sinsice bundan "aldatildim" primi mi sağlıyor. ozge ozpirincci de engin onu neslisahla aldatti gibi algi olusturup nesli ve engin olmadan burak'la sevgili olmustu cunku, hala herkes engin ozge'yi aldatti zannediyor mesela. ayriligin acisini boyle mu cikariyo bunlar adamlardan, camur at izi kalsin mi yapiyorlar ben bisey anlamadim, sizin yorumunuz ne kizlar ?

1. Bu kadar boş işlerle uğraşmak daha low canım yaa:) sana ne

25 ekim 2020 00:00

2. A2 ayyy götüm Benim lowluğuma yorum yapman çok kral hareket di mi sie

25 ekim 2020 00:02

3. A1 insta story gir bak Allah Allah ya hepten hazirci oldunuz sizde

25 ekim 2020 00:02

4. Özge aldatılmadı mı? Neler dönmüş ya. Hiç haberim yok.

25 ekim 2020 00:05

5. ya takipten çıkmayı engellemeyi vs ben gereksiz buluyorum mesela belki o da öyle buluyordur ne bilelim nesi low bunun

25 ekim 2020 00:07

6. Duyan da olayın bizzat icinde zanneder dkdkdkdkf neye dayanarak Özge engini aldattı diyorsun ki mesela? Kanıt?

25 ekim 2020 00:19

7. Hep siz konuşun diye bunlar idiot çocuk

25 ekim 2020 00:30

8. Ozge de engini aldatmadi ki oyle bir sey demedim sadece ayrildiktan sonra ilk sevgiliyi ozge yapti ama tarihleri var iliskilerinin google it

25 ekim 2020 00:44

9. A5 tum instagramin gozunun onunde catur cutur aldatiliyorsan takipten cikmak gerek yani kimse kusura bakmasin takip etmek aptallik

25 ekim 2020 00:46

10. sibilin aldatildigina nasil bu kadar eminsiniz ya ayrildiklari tarihin cetelesini mi tuttunuz :d

25 ekim 2020 01:00