sihirli annem/selena kızlarının youtube kanalını takip ediyor musunuz?

ediyosanız sizce nasıllar

1. ben baya üzülüyorum ya onlar adına

8 kasım 2019 13:17

2. Takip etmiyorum denk gelirse a2de yayınlanıyor izliyorum.

3. Ya neden ki

4. Anonim 2 kendileri youtube kanalı açmış ondan bahsediyorum

8 kasım 2019 13:18

5. Selenada Nazlı olan kızı çok kasıntı buluyorum. Bir günlüğüne turist gibi davrandığı bir video çekmiş ve 21 yaşında olmasına rağmen a1 düzeyinde bile ingilizce bilgisi yok. Videoda bir süre sonra havaya giriyor ve gerçekten ingilizce konuştuğunu sanıyor. İnsanlar da alta “ingilizce bilmediğini düşünüp iyi konuşmak çok güzel olmalı” gibi şeyler yazmış ve dilara kalp bırakmış. Videoyu izlerken utanmıştım ama yorumları okuyunca sinir oldum bayağı. Sırf güzel ce zamanında izlediğimiz bir dizide oynadı diye bu kadar pohpohlanmak ve bomboş içerikle para kazanmak haksızlık bence.

8 kasım 2019 13:20

6. onların dönemi geçti ve tutunmaya çalışıyorlar ama olmuyor. ki sıkıcılar bence

8 kasım 2019 13:22

7. Ben gizem güveni seviyorum ama hiç enerjisi yok. Zeynep özkaya yı da izlemeyi seviyorum ama dilara kurtulmuş bana da biraz şımarık geliyo sürekli ben çok güzelim havasında sanki

8 kasım 2019 13:25

8. Ahaha Dilara şu an karşımda oturup gelen yorumlara kalp atıyor. Arkadaş değiliz bu arada aynı okuldayız. Gerçekten takıldığı tipleri görseniz aşşırı kasıntılar. Nesil farkı da olabilir ama üzülmemek elde değil

8 kasım 2019 13:48

9. Anonim 9 nasıl biri anlatsana biraz havalı mı güzel mi vs gmfçncmc

8 kasım 2019 13:55

10. 3y1t'den michele'yi seviyorum ama onu da sihirli annem diye bulmadım 3y1t'de baslayınca tanıdım. Artık onları da cok izlemiyorum kendisi ayrı kanal vs açtı bakmadım. Bir ara youtubeda a2de falan bu diziler tekrar gündem oldu tekrar. Akarken dolduruyorlar onlar da yani yadırgamıyorum normal hshdnsj

8 kasım 2019 14:08