sims 3 ve 4ün asla 2 kadar sarmaması neden? sizin favoriniz?

sims 2 ayrı bir asktı <3 cocuklugum oynayarak gecti 25 yasıma geldim su an, muhabbet amaclı actım

1. Sims 3 de iyi kötü sarıyordu ama bir Sims 2 olamaz. Sims 4 zaten tüm paketlere+kitlere sahip olunsa bile iki gün oynayınca sıkıyor insanı bir ay yüzüne bakmıyorsun. Oyun biraz boş, sana sürprizler sunmayan, ilginç random ayrıntılara, animasyonlara vs. sahip olmayan, aileleri yönetmesi de çok kolay bir oyun, her şey çok kolay gelişiyor, tatlı bir kaos yok ve challenge hissi yok (ki bazıları bu özelliğini seviyor oyunun, kendi hayatımız yeteri kadar boktan, bari simim hemencecik mutlu olsun, ben de bir nevi bunu ucundan tatmış olayım diyor). Bunlar da oyunu tatsız yapıyor. Ve bence en önemlilerinden biri de simlerin ve ailelerin default hikayeleri bulunmaması, soy ağacı, hafıza gibi kavramların oyuna çok zayıf entegre edilmesi.

Bir de oyunun ayırt edici bir özelliği yok. En basitinden müzikleri bile akılda kalıcı değil bence. Sims 2 ve 3'ün soundtracki çok ikonik. Mesela Sims 2'nin tuhaflıkları, arada çıkan sinematikleri (link: https://youtu.be/AIkFi-HO_1o ağlıyorum ;()...

Sims 3'ün open world'u, design tool'u falan... Sims 4 bunların hepsinden yoksun bir oyun ama şuanki bilgisayarım en iyi kendisini çalıştırdığı için onu oynuyorum arada. Modlarla oyun biraz bir şeye benziyor süslü bu arada istersen link paylaşabilirim.

Özlendin ve Sims 2. çocukluğum...

6 haziran 2022 19:48

2. oyunun boyutu cok buyuk online olamaz ki

6 haziran 2022 21:03

3. 4 haric simsin 1-2-3 serisi oldukca ikonik her oyunda bir oyunun ustu ozellik varken 4 de zortlatti ea. milyor tane pakete ragmen oyun cop gibi hala daha

6 haziran 2022 21:04

4. Sims 4 aşırı rutine bağlıyor ya ne yaparsam yapayım sıkılıyorum eninde sonunda. Gerçekten üstteki süslünün dediği gibi hafıza kavramı yok sanki. Ben önceki simslerde jenerasyon jenerasyon oynardım kızımın kızımın kızı falan olurdu asdff sıkılmazdım hiç yani sims 4 2 gün içinde bayıyor beni

6 haziran 2022 21:12

5. Sims 4ü ev yapmak için oynuyorum ya nerdeyse. Sim özelleştirme vs de çok iyi ama Sims 3ün open worldü, eklentileri.. Şahaneydi şahane. Niye kaldırdılarsa open worldü. Mis gibi gidiyoduk her yere.

6 haziran 2022 22:05

6. iğrenç bir laptopta sims 3 oynarken çok zevk alıyordum, şimdi sims 4 te de çok zevk alıyorum. ama oynadığım yönler farklı. sims4te sadece ev-karakter yaparak geçiriyorum resmen. ama oynanış olarak ben de sevmiyorum yaşam kısmını.

bir diğer etkeni de kimse yazmamış, zaman geçti be süslüler... yani eskiden aşşşşşşırı zevk alarak gta vice city oynardım, şimdi bir videosunu izledim leş gibi duruyor grafikler falan. o görüntü ve mekaniklerle nasıl manzaralara dalmışım, hikayeyi soluksuz takip etmişim, aksiyona dalmışım hayal bile edemiyorum. küçük şeylerden mutlu oluyorduk heralde. ya da kafamız bu yaştaki gibi dolu değildi. internet kafeden aldığımız cd ile kötü pc ye yüklediğimiz oyunların zevkini şimdi gaming pc ve 200tl lik oyunlardan alamıyorum. yaşlandık:/

6 haziran 2022 23:08

7. sims 2 hiç oynamadım 1 3 ve 4 oynadım 3'ten aldığım zevki hiçbiri vermedi sadece base game oynamama rağmen asla sıkılmadan oynadım 4 hiç sarmadı beni dümdüz çok basit ve sıkıcı

7 haziran 2022 11:01

8. sims 3 benim favorimdi.günde 5-6 saat aralıksız oynadığım oluyordu. 2 de çok eğlenceliydi ama 3 çıkınca 2nin görüntüleri gözüme çok kötü gelmeye başladı. 4 ten çok ümitliydim heyecanlanmıştım ama 2-3 kere falan açtım kapattım o kadar sarmadı ki..

7 haziran 2022 12:59

9. Ben çok seviyorum 4'u. Tüm simsleri çıktığında senelerce oynadım. Sims 2 bence efsaneydi dönemi için. Sims 3'u hiçbir zaman sevemedim ama Sims 4 grafik olarak beni çok tatmin ediyor, mutlu ediyor. Özellikle kilo seçimi falan oyunu daha inandırıcı yapıyor. Acilen boy işini de halletmesi lazım ea'in. Bunun dışında diğer simslerde de her paketi bir şekilde ediniyordum ama niyeyse 4'teki meslekler beni çok mutlu ediyor. Veteriner kliniğinde sürekli hasta bakıyorum resmen. Sims 2'de de Supernatural paketini çok uzun zaman dondure dondure oynamıştım. Bence biraz dönemle ilgili. Hayatımızın o dönemi güzeldi. 90'lar muhteşem değildi ama şu an çok izleniyor, pop dinleyenle alay ederdik biz mesela ama şu an eski Türkçe pop şarkılar efsane olarak anılıyor gibi. Şimdiki gençler de ileride sims 4 çok iyiydi, başından kalkmazdim diyebilir belki, bilmiyorum.

7 haziran 2022 17:13

10. a10 moda klasörüne attığımız sliderlar var. boy sliderı da var height slider diye aratırsan çıkar. ben de hep mod ve cc ile oynuyorum deyse zor stffhggbk

8 haziran 2022 10:23