sinoz gerçekten bu kadar kötü marka ise nasıl bu kadar satılıyor?

burada twitter’da falan görüyorum kimse sinoz’u önermiyor ama gayet iyi satışları var gibi. içerikten anlayan süslüler mesela pink güneş kreminin içeriği gerçekten kötü mü? neden bazı insanlar çok severken bazı insanlar merdiven altı marka bu sakın almayınnn diyor anlamıyorum. eğer iyiyse denemek istiyorum ben de ama korkuyorum da. bu markayla ilgili bildiğiniz kötü şeyler mi var

1. güneş kremlerinin içeriği çöp, yüksek riskli kanserojen maddeler var bir iki kullanımla zarar oluşturmaz zaten yıllar sonra ciltlerinin halini görmek lazım.

4 temmuz 2023 19:32

2. Sinoz ve procsin'i ilk danla biliç'ten görmüştüm ünlü olmaya başlarken sürekli reklamını yapıyordu. O zamandan beri hiçbir ürününü kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum ama Sinoz sanki bir tık daha iyi geliyor. Bilmiyorum büyük ihtimalle ben yanlış düşünüyorumdur.

Son zamanlarda o kadar çok marka çıktı ki insan hangisine bakacağını şaşırıyor ya😅

4 temmuz 2023 19:33

3. Bazı insanlar ne kullandığını yüzüne ne sürdüğünü bile bilmiyor sırf ucuz die alıyor bilincsizler ve şu da var influencer öneriyor die bok olsa bile alan var gerçekten de niye ben sırf para kazansın die başkasının reklamını yaptığı bir ürünü alayım ki hiçbir zaman da almadım merdiven altı bu ürünlere para veren enayidir

4 temmuz 2023 19:35

4. Ucuz diye alınıyor çünkü felaket bi cilt bakımı modası çıktı. Insanlar da ucuz pahalı bir şekilde alayım derdinde. Minik bi rutinim var bana yetiyor mesela ama herkes böyle düşünmüyor ne yazık ki.

4 temmuz 2023 19:37

5. İnsanlar içerik okumayı bilmiyor o yüzden

4 temmuz 2023 20:40

6. Millet ucuz yoldan almaya çalışıyor kaliteliyi almaya zaten rağbet yok

5 temmuz 2023 02:27

7. ya piyasaya hakim olmayan, bu işlerden anlamayan çok insan var. herkesi kendimiz gibi sanıyoruz. bizim ofiste gayet bilgili ve iyi kazanan bir kız sinoz güneş kremi almış gelmş bana gösteriyor. birinde görmüş instagramda "o çok memnunmuş çok güzel ton eşitliyormuş" falan diyor bir de. klasik link verirken sıraladıkları o yalanlara inanmış gitmiş almış. e bir storysi 100 bin kişi tarafından izlese bu kız gibi 100 kişiyi kafalasa iyi para.

benim etrafımda gördüğüm sinoz, derminix, maruderm bir tık üstü purest solutions falan bu kesim tarafından çok satın alınıyor.

5 temmuz 2023 15:53

8. Abuk subuk 5 tane alacağıma bir tane düzgün alıyorum. Hiçbirinden bi parça ürün bile kullanmadım ama 100 liraya sahte dior fondoten alıp farketmeyenler bile var. bunlar yüzüne sıva sürse farketmiyor zaten o tipler alıyolar

5 temmuz 2023 17:01