sivilce için gittiğim doktor direk azeltin yazdı tahlil vs almadan normal mi ?

süslüler ilk muayenede de tahlil almadı sonra azeltin işe yaramadı tetradox yazdı yine tahlil almadı hormon testi bile yapmadı sizce istemeli miiyim doktorumdan var mıdır bi bildiği

1. ne muayenesi ya, yüzüne baktıysa şükredeceksin. kapıdan girer girmez kafasını kaldırmadan ilaç yazıyor adamlar.

4 nisan 2019 00:03

2. özel hastaneye gittim ayrıca bana ne çemkiriyosun kardeşim git yüzüne bakmayan doktora afkur

4 nisan 2019 00:17

3. doktorlara cemkirdim zaten size yonelik bir sey yoktu.

4 nisan 2019 01:05

4. şehir şehir kaç doktora gittim bir kez yüzüme bakılsa şükrediyorum. hepsi de ayrı ilaç yazdı farklı bir şeyden kaynaklandığını söylediler ve verdikleri ilaçların işe yaramasını bırakın zarar vereni oldu. bir dakika yüzü incelemek çok mu zor be kardeşim. yoo ben çok memnunum diyenler ya basit sivilceleriniz vardı ya da ilgili doktora denk geldiniz. çünkü gerçekten şans işi baştan savmayan doktora denk gelmek.

4 nisan 2019 02:40

5. Ben de doktorlara güvenmiyorum araştıra araştıra cildim iyi gelen şeyleri kendim buldum

4 nisan 2019 03:00

6. Tetradox için tahlile gerek yok çünkü klasik antibiyotik. Sivilce dışında başka hastalıklara da veriliyor. Benim çok ilgili bir doktorum vardı o da tahlilsiz tetradox yazmıştı, yüzüme bakmayan doktor da. Çok fazla sivilceniz yoksa başlangıç ilacı olarak hep tetradox verirler.

4 nisan 2019 06:01

7. Adet duzensizligin var mi vs diye sormadi mi? Onlara evet deseydin hormon ister kadin doğuma yonlendirirdi

4 nisan 2019 07:43