siyah boyanın üstüne kızıl tutar mı?

pandemi başlangıcından beri 2 ayda bir saçımı siyaha boyuyorum. son boyamanın üzerinden 2 ay geçti bu sürede de saçımı her gün sülfatsız şampuanla yıkadım. son 1 haftadır falan sülfatlı normal şampuan kullanıyorum. dipten gelen kendi rengim hariç saçım hala siyah, kömür siyahı değil ama yine de siyah. bunun üstüne koleston kor ateş kızılı boyasam tutar mı nasıl bi kızıl olur çok mu koyu olur? ya da boyadıkça açılır mı renk? kendi rengim koyu kumral diplerle uçlar arasında aşırı bi fark olur mu

1. kolestonla boyuyordum bu arada

31 mayıs 2022 11:23

2. Hiç bir şey değişmez. kızıl yansımaları olur sadece, o da güneşte.

31 mayıs 2022 11:25

3. Tutmadı

31 mayıs 2022 11:29

4. tamam sağ olun :((((((( siyah varmıs kaderimizde

31 mayıs 2022 11:40

5. diplerin tutar ama boyalı siyah kısım tutmaz :D korkunç bi görüntü oluyo sakın deneme

31 mayıs 2022 11:41

6. Boya silici veya kuaförde boya silme gibi bir işlem vardı sanki, kızıl olması için turuncuya kadar açılması yeterli, saçın kuvvetliyse oryal bile çok zarar vermez. Yine de uzun süredir kızıl kullanan biri olarak söyleyeyim; saçını açık kahveye kadar açıp üst üste bir kaç ay bir kaç kere boyarsan daha da sağlam oturuyor. Fakat çok akıyor boya, çoook...

31 mayıs 2022 11:46

7. süslü 6 ay siyah kullanıp kızıla döndüm, saçınızı oryalle açmadan kızıl saç elde edemezsiniz.

31 mayıs 2022 13:39

8. Süslü boyasız koyu kahve saçlarım ancak 5. 6. Boyamada tam olarak kızıl tuttu boyalıysa çok zor yani. Açıcı kullanmadım bu arada açmadan boyadım

31 mayıs 2022 14:23

9. imkansiz suslu sakin denemeyin sakin sakin sakin... kizilin ustune siyah boya tutar ama siyah boyanin ustune asla kizil boya tutmaz. Bunun sebebi siyah en derin ve yogun pigmenttir ustune hangi rengi boyarsaniz boyayin icine ceker. Kirmizi pigment ise siyahtan sonra 2. olarak en guclu ve yogun pigmenttir sacin halihazirda kendi yapisinda da bulunur (Koyu renk saclar icin). mevcut durumunuzda Sadece diplerden uzayan anne saciniz kizil boyayi tutar, sac boylariniz 5 saat bekletseniz dahi tutmaz. Cunku urun reaksiyona girmez. Siyah ayrica saca cok tutunan bir pigmenttir ve yuzlerce kez yikasaniz dahi akmaz. Siz aktigini sanirsiniz ama pigmentler mikro boyutta saca tutunmus haldedir ve Aksa aksa hafif kahveye dogru akar o da lekelenme halinde olur. Sonu "sifir" ile bittigi icin (kolestonda siyah 2.0, diger markalarda genelde 1.0 olur) beyaz yansima pigmenti daha da guclendirmistir. Akmasi daha da zorlasmistir bu sebeple...  5 yil simsiyah sac kullandim sac boyamayla ilgili her seyi yillar icinde ogrendim suslu bana guvenebilirsiniz

31 mayıs 2022 22:48

10. a5 doğru söylüyor , mavi siyah saçımdan ombre ile aşama aşama kurtulmaya çalıştım, her 3 ayda bir gidip paket attırdım. En son daha yoğun sarı istediğim için saçlarımı omuz hizasında kesmek durumunda kaldık, ve komple açtık yinede saçımın ucu açılmadı turuncu bi şekilde yamalı olarak kaldı siyah boya zamk gibi işlemiş çünkü

1 haziran 2022 10:33