sizce 1.60 boyun ideal kilosu kaç olmalı?

boyum 1,59 59 buçuk gibi bir şey. 56 kiloydum yakın zamana kadar, baya kötü duruyordu. sizce kaça düşersem ideal olur?

1. kişiden kişiye değişen bişey olduğunu düşünüyorum. ben 160 ım, kardeşim 157. 157 - 51 kiloyken bana güzel geliyordu, suan 45 kilo pek yakıştıramadım yüzü zayıflamış. ona balık etli olmak yakışıyor bence. çocukluğundan beri meyilliydi biz öyle beğeniyoruz.

kendimi söyleyim 43 üm iyiyim fiziken de. 47 iken iyi değildim. tam bu kilomu beğeniyorum.

kişisel olduğunu düşünüyorum. illa ki size yakışanı vardır, siz kendinizi nerede beğeniyorsanız orada durursunuz. ben 50 desem 50 olsanız beğenmeyeceksiniz belki :/

2 kişi aynı boy ve kiloda olsun diyelim, o iki kişi aynı durmuyor :)

29 nisan 2022 22:32

2. Süslü ben yaklaşık olarak herkesin boyunun 10 eksiğinin normal kilosunun o civarda olduğunu düşünüyorum. Mesela ben 168 im 58 benim için normal. Ama 3 eksik fazlası da nornaldir yani o dolaylarda. Senin içinde 50-52 gibi normal olmalı

29 nisan 2022 22:51

3. Ben de 159bucuktan 60ım aynı sekil. Suan kilom 52 uzun süre 48 49 50de gezdim. Böyle kendimi beğeniyorum. Etraftan da kilo almıssın yakısmıs fiziğin belli olmuş gibi iltifatlar aldım. Bence en fazla 54olabilir.

30 nisan 2022 00:11

4. bke'ne göre 51 ideal