sizce büyük ve taraklı ayaklar nasıl sandalatler giymeli?

yani ayağı fazla büyük göstermeyecek sandalet modeli nedir? birde şöyle rahat güzel sandalet önerileriniz varsa beklerim.

1.  Bence sandalet giymemeliler

17 mayıs 2019 14:30

2. Ya da belki ipli sandalet olabilir ayağı saranlardan

17 mayıs 2019 14:31

3. Bantlı ve gladyatör tipi. Parmak arası ve sadece ip olanlar bence büyük gösteriyo. Ayağı mümkün olduğunca saran şehler yani umarım anlatabildim.

17 mayıs 2019 14:31

4. çok teşekkür ederim süslüler, ayağım 39 numara ve yazın spor ayakkabılarla pişmektense sandalet giymeyi tercih ederim. Ayağı saranlar mantıklı geldi bencede sadece ipli olanlar daha belirginleştiriyor ayağı. nedense şimdiye kadar denediğim sandaletlerin tabanlarıda hiç rahat değildi yani sanki sadece tahta var gibi. ortapedik olanlarda genelde yaşlılar için o yüzden asla bulamıyorum. Önerisi olan varsa beklerim, teşekkürler tekrardan.

17 mayıs 2019 14:37

5. Cevaplara katiliyorum parmak arasi tek bantli modeller yerine ayagi saran modeller daha ince gösteriyor.

17 mayıs 2019 14:41

6. 39 çok da büyük değil ya, 41 numara olanlar napsın bacım? Koyver rahvan gitsin bu kadar takılma.

Ortopedik aklıma birkenstock geldi, bir de kifidis mağazasına bakabilirsin genelde ortopedik satıyorlar. Aşırı babanne modeli olmayan 1-2 model çıkıyor.

17 mayıs 2019 14:44

7. çok tatlısın süslüm, teşekkür ederim.

17 mayıs 2019 14:48

8. tüm söylenenlere katılıyorum. anonim 1 yallah köyüne.

17 mayıs 2019 15:29

9. altı kalın olan istediğim gibi bir sandalet buldum, hepsinin altı tahta gibi değil süslüm, bende birkenstockları beğenmiyorum, kargoya verildim bakacağım gelince.

17 mayıs 2019 17:49

10. Ahahahah bana saldırmışlar. Benim de ayaklarım büyük ve taraklı süslülerim. Ben giymiyorum şahsen

17 mayıs 2019 23:23