sizce behati prinsloo-adam levine, jason statham-rosie huntington çiftleri yakışıyor mu? boyları aynı?

birçok insanın kriteri var ama sevdikten, iyi anlaştıktan sonra kriterlerine en bağlı insan bile hiçbir şeyi umursamadan birlikte oluyor bu yüzden oralara girmenize hiç gerek yok. hem gerçek hayatta hem de internet aleminde çok fazla kişi erkeğin daha uzun olması gerektiğini, boylar yakın olunca bile yakıştırmadıklarını söylüyorlar ama ben baya yakıştırıyorum böyle uzun çiftleri baya havalı duruyor(gizlinot: bunda tarafların süper modeller olması da etkili gerçi, gördüğüm bu tarz uzun çiftlerde hem erkek hem kadın zaten baya güzel vücutlara sahip oluyordu yani 36 beden ve spor yapan bir kadın ve spor yapan bir erkek yerine spor yapmayan ve yağlı vücutlu bir kadın ve erkek görmüş olsam bu kadar yakıştırmazdım sanırım ama yine de kötü bulmazdım tabii) bence, kısa çiftlerinde boy farkı olmamasını kötü bulmuyorum yani güzel de bulmuyorum ama kötü değil bir şey düşünmüyorum kısacası. siz ne düşünüyorsunuz bu çiftler ve ilişkilerde boy farkı hakkında genel olarak? tamamen objektif yorumlarınız neler? (link: https://i.pinimg.com/originals/2b/ba/4a/2bba4a372b95add0d3197ce82e70e768.jpg behati&adam) (link: https://i.pinimg.com/originals/03/1e/36/031e36f4b629a8070cb53b12900bc91f.jpg behati&adam 2) (link: https://celebmafia.com/wp-content/uploads/2014/03/rosie-huntington-whiteley-jason-statham-out-in-malibu-march-2014_1.jpg jason&rosie) (link: https://i.pinimg.com/originals/02/90/08/029008c004559c804cab7cdd5d4fe75b.jpg jason&rosie 2)

1. (link: https://i.pinimg.com/originals/2b/ba/4a/2bba4a372b95add0d3197ce82e70e768.jpg behati&adam) (link: https://i.pinimg.com/originals/03/1e/36/031e36f4b629a8070cb53b12900bc91f.jpg behati&adam 2) (link: https://celebmafia.com/wp-content/uploads/2014/03/rosie-huntington-whiteley-jason-statham-out-in-malibu-march-2014_1.jpg jason&rosie) (link: https://i.pinimg.com/originals/02/90/08/029008c004559c804cab7cdd5d4fe75b.jpg jason&rosie 2)

25 ağustos 2021 16:20

2. bu insanların yakışma sebepleri boyla alakasız. tipleri ve fizikleri güzel direkt. kadın kısa olsa da olurdu daha uzun olsa da olurdu.

25 ağustos 2021 16:22

3. aslında süslü özellikle kırmızı halıdan falan fotoğraflar koymadım çünkü bu fotoğraflarda ya yüzleri çok belli olmuyor ya da kötü bir açıdan çekilmiş yani ikinci linkteki adam dışında baya normal duruyorlar diye düşünmüştüm :d

25 ağustos 2021 16:25

4. Jason statham dediginiz adam eski olimpik sporcu, tad gibi atletik hala ve zengin. Oyle ayni boyda adam olsa OP basina koy, adamin yataktaki performansi dusun. Bizim katlanamadigimiz hem kel hem gobekli hem fakir hem kisa olup kadin dediginin got deligi pembe olacak her sabah oral seksle uyandiracak diye gezenler. Bu soruyu acacak kadar mi sikildin riza abi?

25 ağustos 2021 16:31

5. bende uzun çiftlerde yakıştırıyorum ama sizin söylediğiniz gibi model fizikli olacaklar. behati 40 beden adam levine göbekli olsaydı yakışacaklarını düşünmüyorum. yukardaki süslü fiziğin yanına tipleri katmış mesela ama ben buna pek katılmıyorum bu vücut proporsiyonuyla tipleri 4/10 olsaydı bile yakışırlardı.

25 ağustos 2021 16:33

6. adam ve behati çiftini yakıştırıyorum ama boylarına vs. hiç dikkat etmedim. boydan bağımsız bir mevzu, güzel bir enerjileri var

25 ağustos 2021 16:33

7. Rosie gibi taş ötesi bir kadının yanına jason'ı yakıştıramıyorum yaa. Saçlı olsa belki

25 ağustos 2021 16:54

8. Jason ve rosie favori çiftim fizik olarak. Bence cok yakisiyorlar. (Boyu 179 olan bu kiza umut oldunuz thx)

25 ağustos 2021 16:55

9. Ben de rosie'nin yanına bu adamı yakıştıramıyorum. Herkes deli övüyor ama çok soğuk geliyor bu adam bana. Hiç tipim değil asla yakışıklı gelmiyor. Ha sen yukardaki süslünün yazdığı gibi türk erkeklerinin arasında yaşayıp jason'ı nasıl beğenmezsin derseniz cevabım yok 😂

25 ağustos 2021 17:03

10. Rosie&jason çok iyi. Feminen bir kadın ile maskülen bir erkeğin birlikteliği. Jason da zamanında az çapkın değildi rosie deli bağladı kendine. Behati'de tam boy havası var. Adam gibi bi serseri tipli ile çok iyi duruyorlar. Keşke her kel jason her kısa adam olsa. Ki bu adamlar kısa değil, kadınlar uzun ayrıca adamların proporsiyonlari gayet iyi

25 ağustos 2021 17:45