sizce burçin terzioglu nasil bir kadın?

aklıma geldi de burçin terzioglu murat yıldırımla güzel bir aşk yaşayıp evlendi ve ayrıldılar. murat yıldırım şimdi başkasıyla evli ve mutlu görünüyor. burçin diğer dizi partneri ilker kaleliyle büyük aşk yaşadı ve yine aynı sürede ilişkisi bitti. ilker kaleli şimdi sılayla romantik romantik aşklarını ilan ediyorlar. burçin bilindiği kadarıyla yalnız. belki böyle cok ilişki vardır ama ben burçin terzioglunu merak ettim, bilen veya tahmin eden var mı, ilişkide nasil bir kadın acaba? ben sempati duyuyorum, çıtı pıtı bir kadın. ama ilişkilerinde acaba yanlış kararlar mi veriyor yoksa zor bir kadin olduğu için mi uzun ilişkileri bitiyor?

1. zarif ama şanssız bir kadın belki de şanslıdır ya baksana adamların ondan sonra yaptığı seçimlere :d

6 haziran 2021 20:49

2. Murat yıldırım uyuşturucu kullanıp daha sonra malum partiye kapak attı. Yani öyle bir yazmışsınız sanki burçin sorunlu bir tip gibi bir şey ortaya çıkıyor. Sıla zaten melankolik biri 2 ay sonra başkasına hayatımın aşkı diyecek bence.

Burçin daha aklı başında biri gibi duruyor sektörün içinde. Ama belli olmaz tabii.

6 haziran 2021 20:50

3. Murat yildirim'i da ilker kaleli'yi de burcin ile beraberken cok begenirdim. Sonra ikisi de boka sardi resmen. Ozellikle murat yildirim'in cigkofte legenine konup sirtlarda tasindigi dugunu falan. Iyi ki ayrilmislar yani. Bence burcin partnerlerini yukselten bir kadin ama ote yandan bu adamlar bir yerden sonra ozlerine geri donuyor. Umarim oldugu gibi gorunen kendine uygun biri karsisina cikar.

6 haziran 2021 20:57

4. bence inanılmaz eğlenceli ve komik bir kadın, beyaz showda seneler önce izlemiştim, keşke arkadaş olsak dediğim tiplerdendi.

baskın ve enerjisi ile etrafındakileri gölgede bırakan biri olduğunu düşünüyorum. enerjisi çok yüksek insanları taşımak zordur. uzun vadede etrafındaki erkekler gölgesinde kaldıklarını hissediyor olabilir ya da tam tersi burçin onların gölgede fazla kalıyor oluşundan rahatsızlık duymaya başlıyor olabilir.

bağımlılık yüzünden birilerine boyun eğen bir eşe saygısı azalmış da olabilir. bu kadar enerjisi yüksek biri olarak o eziklik iyi gelmemiştir belki. yukarıdaki cevaplara katılıyorum, sorun bence ondan değil, etrafında onu uzun vadede taşıyacak biri olmamasında olabilir

6 haziran 2021 21:02

5. Aslında evet hayatındaki 2 adamı da detaylı anlatınca adamlar sorunluymuş gibi düşünülebilir. Murat yıldırımın kendisini uyusturucu sorunundan kurtarmasıyla ilişkisi arasında nasil bir bağ var anlayamadım. Sonuçta Burçin kaş yol bu adamla birlikteydi ve evlendi. Hiç mi madde kullandığını görmedi? İlker kaleli kullaniyor mi bilinmez ama kullanıyorsa ve Burçin kullanıyorsa neden sürekli böyle adamlarla birlikte anlayamadım.

6 haziran 2021 21:05

6. Süslü hayır sadece murat yıldırım sorunlu bir tipti bence. Süslülerin dediği gibi kadın partnerlerini yükselten bir tip.

Murat yıldırım'ın uyuşturucu olayında demek istediğim adam hemen ondan sonra döndü. Başkanım canım vs demeye başladı. Aşırı cahil açıklamalar yaptı. Atv'de sunuculuğu kaptı.

Ama burçin öyle duruşunu bozmadı.

Yani tuhaf bir şekilde kadınla ayrılanlar bir düşüse geçiyor cidden.

6 haziran 2021 21:13

7. burcin terziogluna bayilirim demeye ve okumaya geldim. bu arada su an sevgilisi var burcinin, umut duygu ile birlikte

6 haziran 2021 21:23

8. mesele adamın bir şeyler kullanması ya da kadının da ona eşlik edip etmemesi değil. mesele adamın bunlar ortaya çıktıktan sonrasındaki duruşunda, daha doğrusu duramayışında. hiç kimse partnerini dik durmadığını görmek istemez. özellikle uzun ilişkilerde eşinize/partnerinize bunu yakıştıramazsınız ve gözünüzden düşer.

bu süreçte hangi programlara katılma, nerelere röportaj verme hatta gittikleri yerlerde ne giyeceklerine müdahale edildiğini ya da edilmek istendiğini, o ilişkini içinde neler yaşandığını dışarıdan hiç kimse bilemez. o yüzden hala sorunun kadında değil, adamların onu uzun vadede taşıyamamasında olduğunu düşünüyorum

6 haziran 2021 21:38

9. Burçin terzioglu ve ben bunları haketmedik