sizce chloe ting abartılıyor mu? tecrübeleriniz neler? özellikle popo konusunda?

kendisini çok tatlı buluyorum ve videolarına bakıyorum arada ama henüz düzenli bir şekilde spora başlayamadım. chloe çoğu zaman övülse de bazen karın videolarının üstüne yok ama popo neredeyse hiç işe yaramıyor diyen çok yoruma denk geliyorum. tabii ki kimse 2 haftada ya da bir ayda büyük değişimler beklememeli ama bir seriyi ikinci defa ve bu sefer videoyu iki tekrar(gizlinot: spora alışma sürecinde ilk tekrar bile süründürüyor) halinde yapınca gözle görülür bir değişim olmasını beklerim. sizin tecrübeleriniz neler? özellikle popo kaldırma, dikleştirme konusunda?

1. 2 haftalık karın egzersizi bende işe yaramadı :/

19 mayıs 2020 04:59

2. Bence çok aşırı sonuçlar bekliyorlar.ben bacak ve karın videolarını yapıyorum gayet işe yarıyor.(sportif bir vücudum yok.) Ama bildiğim kadarıyla popoyu şekillendirmek için ağırlık önemli.

19 mayıs 2020 05:01

3. karın egzersizi bende de pek işe yaramadı

19 mayıs 2020 05:02

4. Normal cardio hareketleri yaptırıyor aslında.Bir sürü fitness kanalımda benzer videolar var.Tabiki işe yarar ama çom mucize beklememek lazım.

19 mayıs 2020 06:15

5. Ben de önceden spor salonuna gidip ağırlıklarla popo ve bacak çalışıyordum. Karantinada 3 hafta hem karın hem de kalça programını yaptım. Zorlaştırmak için internetten bulabildiğim en yüksek dirençli bantta sipariş edip ekledim. Sonucunda karnımda cidden fark oldu. Çünkü zaten karın egzersizlerinden vücut ağırlığıyla da verim alınabiliyor. Kalçada ise hiçbir fark olmadı. Zaman kaybı olarak görüp yapmaktan vazgeçtim sonra. Spor salonları güvenli hale geldiğinde ağırlıkla tekrar başlayacağım.

19 mayıs 2020 11:38

6. ben kendisini bi sevemedim ya, şey var bu before-after videolarının tiktoklu olan versiyonları var onlarda her video atana gülcem derken inanılmaz kasıntı ve yapmacık görünüyor resmen bazılarına zorla güldüğü belli yani. onun dışında gösterdiği egzersizler olarak bakınca bence de eğer spor geçmişiniz yoksa işe yarıyor ama o durumda hangi videoyu yapsanız işe yarar zaten. spor geçmişiniz varsa sizi kesmez bence. bi de sinir olduğum başka bir şey mesela 59664 tane videosu var hiit, abs, butt, vs vs diye ama içerik olarak neredeyse aynılar yani atıyorum 4 abs videosu da hemen hemen aynı hareketler. e o zaman hepsini tek videoda birleştir çünkü şaşırıyorum hangi videoyu yapacağımı. bir de gerçekten repeat yok kadının videolarında ya. tek hareket 30 saniye sonra hop başka hareket 30 saniye 10 sn dinlen bu bütün olay. yani videolarını yapacaksanız açayım ne gösterdiyse yapayım kapatayım derseniz çok fark göremezsiniz biraz ekleme çıkarma repeat yapmanız lazım.

19 mayıs 2020 15:04

7. ben yaptım ağır geldi 4 lt kustum ebemin şeyini tersten gçrdüm. basen bacak egzers,zlerinde

19 mayıs 2020 20:49

8. Bugün 25 günlük hourglass programının son günündeyim süslü, zaten chloe’nin başlığında da bir girdim vardı öncesi-sonrası fotoğraflı. O süreçte kendime göre bir program hazırlayıp çalışmıştım. uzun senelerdir spor yapan biriyim ve yukarıda diğer yazarların da bahsettiği gibi benim için hafif kalıyor egzersizleri. O yüzden Öncesinde tüm vücut hiit videolarından yapıyordum, onunla birlikte bir miktar zorlandığımı hissediyordum. 25 günlük programa da yine hiit videolarından ekledim. Egzersiz yapmaya yeni başlayan biri çok daha iyi bir değişim gösterebilir. Arkadaşımın karın bölgesinde baya fark yarattı.

girdimdeki öncesi fotoğraflarımda ödemliydim. (gizlinot: spora ara verdiğim ve çok fazla alkol tükettiğim bir dönemdi) Kilo olarak çok değişim yaşamadım. kendi vücudumu tanıyorum 56-57 en iyi göründüğüm(gizlinot: sözlükte soruyor olsam 165 boy 57 kiloya kilolu derler ama olsun) kilo oluyor ve oraya inmek çok zorluyor. Direnç kilosunda takılı kalıyordum şu an onu kırmış durumdayım chloe sayesinde. Beslenmeme dikkat edemedim bunu da söyleyeyim. Etsem daha kısa sürese sonuç alırdım. İç bacak için tuğçe alpay’ın videosunu yapıyorum chloe’yi değil tuğçe’ninki daha iyi diye düşünüyorum.

Popo ise maalesef bahsedildiği gibi ağırlık olmadan etki alınması zor bir bölge. Chloe de bu yaptığı hareketlerle o popoya sahip olmuş biri değildir kesinlikle. negatifpollyanna isimli yazarın bir girdisi vardı bununla ilgili oraya göz atabilirsiniz. ancak evde o şartları sağlamak, ağırlığı mümkün kılmak zor. Yine de çok hareketsiz kaldığımız şu günlerde (gizlinot: normalde günde en az 10 bin adım atardım) hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. Pamela reif, madfit, lilysabri gibi youtube’taki diğer spor kanallarını da denedim ama chloe izlerken ve yaparken en az sıkıldığım kişi oldu. tiktok reaksiyonları evet zorlama ama seviyorum yine de:)

20 mayıs 2020 00:21

9. Ben karın kalça programını yaptım için de karın da vardı. Bitirdiğimde resmen hiç bir fark yoktu olumlu anlamda. Popo büyütmek ve şekillendirmek için yaptım popom daha da küçüldü resmen

20 mayıs 2020 01:00

10. Ben yazın 15 gün yapıp yarım bıraktım kum saati vücut olanı ve belimde de kalçamda da 2 cm fark etti. Bence bu kadar zamanda gayet iyi ve daha da fazlası bir anda olmaz zaten. Kalça büyütmek için yeniden başlamayı düşünüyorum ama şu mu bilemedim ingilizce arama mesafe koyduğumdan. Bilen biri aydınlatabilir mi? Teşekkürler.

5 Weeks Booty Challenge

9 mart 2021 03:50