sizce de kızlar annelerinin kaderini mi yaşar ?

böyle bir şey duymuştum kızlar anneleri gibi evlilikler yapar kaderleri benzer diye. siz buna inanıyor musunuz? örneğin anne ve babanızın evliliği sizinki ile benziyor mu ya da görüştüğünüz insanlar ile ilişkileriniz? babam özünde iyi bir insan evinden bi sey eksik etmez çocuklarına çok iyidir fln ama annemi yıllarca aldatmış mesela ve çoğu zaman sadık kalamamış bir adam. iki ablam var ve ikisinin de evliliği aynı eşleri onları hak etmiyor kötü evlilikler olduğunu düşünüyorum. mesela bi arkadaşım var babası annesine tapıyor adeta ama kadın çok rahat hiç yuz vermiyor kaç yaşında hala adam peşinde koşuyor güzel bir çift laf için aynı şekilde bi kızı çok güzel bir evlilik yaptı eşi ona her imkanı sunuyor diğer kızının ilişkisi çok iyi. siz anladınız beni ne düşünüyorsunuz?

1. öyleyse bana geçmiş olsun. yüzüm bir gülmedi..

14 mayıs 2020 02:10

2. Şimdi ben sadece kendi adıma konuşabilirim, anneyle kader ya da yaşanan tecrübeler karmik olarak benzeşebiliyor. Hatta benim de en büyük korkum ileride kızım olursa bu paternlerin ona da geçmesi, mesela beni mutsuz etmiş bir şey yüzünden onun da mutsuz olması... Hayatta istediği bir şeyin istediği gibi olmaması olabilir mesela.

Bizim ailede mesela kızkardeşler hem anne hem baba tarafında kuşaklardır çekişmeli ve sorunlu. Bu konuda öyle ağır yaram var ki benim de, çok uzun süre asla birden fazla çocuk sahibi olmak istemedim ikisi de kız olur anlaşamazlarsa diye.

14 mayıs 2020 04:12

3. Ananın şansı kızına çeyiz😂 biliyorum yok öyle şeyler. tesadüfler yani bence. Ama içimdeki arabesk inançtan da vazgeçemiyorum. Babam evin en küçüğü. Dedem ölmüş. Babannem bizimle yaşıyor annemle babam evlendiğinden beri. Amcalarımın umrunda değil kendi anaları. Ve işin ilginç yanı eski sevgilimle ciddi düşünüyorduk. Askere gidip gelecekti ve evlenecektik. sırf bu yüzden ayrıldık. Kendisi evin en küçüğü. Babası ölmüş. Abileri anasını takmıyor. Annemle yaşamak zorundayız dedi, kabul etmedim. Çok seviyordum ama ayrılmak zorunda kaldım. Annemin başına gelen benim de başıma gelecekti yani😂  Harbiden ananın şansı kızına çeyiz mi acaba Off bilmiyorum ki. Değildir herhalde. Sadece tesadüfler silsilesi. Yani.. umarım..

14 mayıs 2020 05:26

4. keşke öyle olsa.

14 mayıs 2020 10:14

5. Öyle hatta sadece annen değil teyzeler, anneanneler de dahil. Bizim aile hiç damattan kocadan yana gülmemiştir. Ya savaşa gider dönmezler, ya genç yaşta ölürler. Kadınlar hep erkek gibidir. Bilin bakalım nankör ve sorumsuzla evlenen kim?

14 mayıs 2020 15:59