sizce erkekler neden bu kadar kadın fotoğraflarına, bedenine düşkün, ne düşünüyorlar?

instagram da vs. görüyorum çıplaklık veyahut tam çıplaklık olmasa bile bacak, göğüs dekoltesi vs. olan fotoğraflara habire girip bakıyorlar. bakma amaçları ne, bakarken ne hissediyorlar da bu kadar üsteliye üsteliye her fırsatta bakıyorlar, kaydediyorlar? hani denk gelir, gözün kayar bakar geçersin o değil, dediğim kişilerin hepsi abazan tipler de değil. bir fotoğrafa bakınca bu kadar ne oluyor olabilir ki? bakmayınca ne oluyor ya da?

1. Bu ne kadar anlamsız bir soru ya. Ne demek ne hissediyorlar güzel birseye bakarken sen ben ne hissediyorsak porno izlerken ne hissediyorsak onu.

13 ocak 2020 16:57

2. Ben de abazan degilim ama girer arada alexis ren' in hesabina emrataya falan bakarım. Gözümü gönlümü açıyorlar :)

13 ocak 2020 16:58

3. Ben kaydetme, istikrarlı şekilde, habire bakmaktan falan bahsediyorum, bu kadar ne var ki diye :)

13 ocak 2020 16:59

4. bütün erkekler aynı süslü bakıyolar işte meme bakmak haz duymak hoşlarına gidiyo demek ki her şey çükleri yüzünden

13 ocak 2020 18:35

5. Tabiki bilimsel gelişmeleri öğrenmek için bakmıyorlar nedeni az buçuk belli ama bir fotoğrafa bakınca en fazla ne hissedebilirsin ki? Bakmayı neden bu kadar istersin, örneğin sevgilisi var pek hoşlanmıyorum ve bakma bu kadar diyor, neden ısrarla hala bakarsın, sevgili elden gidiyor kendine hakim olamayacak kadar düşkünlük nasıl oluyor, bağımlılık gibi yemin ediyorum. onu anlamlandıramadığım için sordum. Bugun sorulan sorularda 2-3 erkek gördüm belki onlar da aydınlatmak ister dedim ama yoklar gibi :D

13 ocak 2020 18:52

6. Tam olarak hatırlamıyorum ama erkekler kadınlara göre görsellikten daha fazla etkileniyorlar tarzında bir şey okumuştum. Bana baya mantıklı geldi mesela nude istemek erkeklerde daha yaygın :ddd kadınlar için çok önemli değil gibi geliyor bana

13 ocak 2020 19:49

7. Kadın bedeni güzel bir şey çünkü? Sosyal medyayı neden kullansınlar ki kimse sizin salak yüzünüzü ya da koca kafalı arkadaşlarınız ile nereye gittiğinizi umursamıyor. Dikkat istiyorsanız siz de paylaşın ama o G... Olduğunu düşünmüyorum.

13 ocak 2020 23:46

8. anlamsiz bir soru degil bence. erkekler/kadinlar olarak genellebilir mi bilmiyorum ama ben genelde masturbasyon yapmak istedigimde bakarim oyle gorsellere. erkeklerin cogu durduk yere, oylesine bakip bakip kapatabiliyor. dusununce insana amacsiz geliyor gercekten.

14 ocak 2020 02:58

9. erkeksin ya trollsun başka bir acıklaması olamaz bu sorunun

14 ocak 2020 03:24

10. Ben de merak ediyorum bunu.

14 ocak 2020 03:50